Malachite Chrysocolla

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Malachite Chrysocolla

Tuku malachite chrysocolla alami ing toko kita


Malachite lan chrysocolla dibentuk bebarengan kanggo nggawe bunder jero warna pirus jero ing lapangan ijo sing jero. Utawa bunderan ijo ing tengah krisokol biru.

Chrysocolla

Chrysocolla minangka mineral phyllosilicate tembaga terhidrat.
Chrysocolla nduwe warna biru-ijo sian lan minangka tembaga cilik, sing duwe kekerasan 2.5 nganti 7.0. Asal saka sekunder lan wujud ing zona oksidasi awak tembaga. Mineral sing digandhengake yaiku kuarza, limonit, azurite, malachite, cuprite, lan mineral tembaga sekunder liyane. Biasane ditemokake minangka massa botung utawa kerak, utawa urat. Amarga warna sing entheng, kadang-kadang bingung karo pirus.

Amarga dadi luwih umum tinimbang pirus, kasedhiyan sing wiyar, lan warna biru lan ijo sing cetha, ayu lan biru, chrysocolla wis populer digunakake minangka permata kanggo ukiran lan panggunaan hias wiwit biyen.

Malachite

Malachite minangka mineral hidroksida tambaga. Mineral mineral beralun, ijo kanthi kristal monoklinik, lan umume mbentuk massa botryoid, fibrous, utawa stalagmitik, ing patah lan jero, ruang bawah tanah, ing endi tabel banyu lan cairan hidrolisis nyedhiyakake cara kanggo udan kimia. Kristal individu ora langka, nanging kedadeyan luwih ringkes karo prisma akikuler. Pseudomorphs sawise kristal azurite sing akeh banget utawa bloky.

Maksud saka Chrysocolla malachite

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.
Loro gemstones nggabungake energi dinamis ijo saka Malachite kanthi energi sing tenang lan energi sing seimbang saka Chrysocolla biru. Mbusak negesi lan wedi, lan bisa digunakake kanggo lemah lan ngresiki lapangan sing semangat. Iki digunakake kanggo nambani cramp weteng, kalebu sing terikat karo sistem pembiakan lan sing disebabake indigestion. Watu kasebut utamane apik kanggo nambani penyakit sing gegandhengan karo stres.

Chachsocolla malachite, saka Kongo, Afrika


Tuku malachite chrysocolla alami ing toko kita

kesalahan: Content dilindhungi !!