Mripat Hawk

mata hawk

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Mripat Hawk

Tuku mripat hantu asli ing toko kita


Mripat Hawk minangka batu permata opaque biru peteng saka kuarza mikrokrystalline biru. Iki minangka mineral sing ganti dadi mineral liyane sajrone wektu. Minangka kawiwitan minangka crocidolite lan banjur "dimupangatake" dadi kuarsa. Crocidolite minangka mineral biru berserat kagolong kulawarga riebeckite silikat amfibole. Transformasi watu kasebut diwiwiti nalika kuarsa alon-alon dadi dipasang ing antarane serat buaya.

Chatoyancy

Batu permata iki disenengi amarga bisa ngobrol. Katon kaya mata elang. Iki ana gandhengane karo mripat macan lan pietersite, loro-lorone nampilake obrolan sing padha. Mripat Tiger kang simulasi kabentuk kanthi isi wesi sing luwih dhuwur.

Cut, perawatan lan tiruan

Gemstones mripat Hawk biasane ora ditambani utawa ora ditingkatake kanthi cara apa wae.

Permata biasane diwenehi potong cabochon kanggo nampilake papan sing paling apik. Watu watu sing dikembangake kanthi perawatan panas sing lembut. Watu cilik sing artificially lightened kanggo nambah werna nggunakake perawatan asam nitrat.

Gelas optik serat buatan minangka tiruan umum saka mata macan, lan diproduksi kanthi warna. Mripat Tiger utamane saka Afrika Kidul lan Asia wétan.

Kuarsa Microcrystalline

Kuarza mikrokrystalline minangka agregat saka kuarsa kristal mung bisa katon kanthi gedhene. Varietas krokokrasia yaiku translucent utawa biasane opaque, dene jinis transparan cenderung dadi makrokrasia. Chalcedony minangka bentuk silika krosoklinik sing kalebu intergrowth apik saka kwarsa, lan moganite monoklinik monoklinik. Varietas batu permata liyane, utawa batu campuran kalebu kwarsa, asring kalebu kontras utawa pola warna, yaiku agate, carnelian utawa sard, onyx, heliotrope, Lan Jasper.

Hawk mripat artine

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Minangka nugget sing apik banget, watu iki diakoni minangka batu permata gaib sing nggawe layar protèktif ing saindenging torso kanggo njaga ancaman saka urip. Dikenal kanggo nggegirisi jiwa, nuwuhake ilmu lan kejelasan babagan pikirane kanggo ndeleng kasunyatane urip.

Mripat Hawk, saka Afrika Kidul

Tuku mripat hantu asli ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!