Mripat Hawk

mata hawk

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Mripat Hawk

Tuku mripat alam ing toko kita


Mripat Hawk minangka macem-macem permata kuarsa buram biru kuarsa microcrystalline. Iki minangka mineral sing ganti dadi mineral liyane suwe-suwe. Kaping pisanan minangka buaya lan banjur "fosilisasi" dadi kuarsa. Crocidolite minangka mineral biru fibrosa sing kalebu kulawarga riebeckite silikat amfibole. Transformasi watu diwiwiti nalika kuarsa alon ditempelake ing antarane serat crocidolite.

Chatoyancy

Batu permata iki disenengi amarga bisa ngobrol. Katon kaya mata elang. Iki ana gandhengane karo mripat macan lan pietersite, loro-lorone nampilake obrolan sing padha. Mripat macan simulasi kabentuk kanthi isi wesi sing luwih dhuwur.

Cut, perawatan lan tiruan

Watu mripat Hawk biasane ora diobati utawa ora ditambah kanthi cara apa wae.

Permata biasane diwenehi potong cabochon kanggo nampilake papan sing paling apik. Watu watu sing dikembangake kanthi perawatan panas sing lembut. Watu cilik sing artificially lightened kanggo nambah werna nggunakake perawatan asam nitrat.

Kaca serat optik gawean iku nirokake mripat macan, lan diproduksi kanthi warna-warna. Mripat macan utamane saka Afrika Selatan lan Asia wetan.

Kuarsa Microcrystalline

Kuarza mikrokrystalline minangka agregat saka kuarsa kristal mung bisa katon kanthi gedhene. Varietas krokokrasia yaiku translucent utawa biasane opaque, dene jinis transparan cenderung dadi makrokrasia. Chalcedony minangka bentuk silika krosoklinik sing kalebu intergrowth apik saka kwarsa, lan moganite monoklinik monoklinik. Varietas batu permata liyane, utawa batu campuran kalebu kwarsa, asring kalebu kontras utawa pola warna, yaiku agate, carnelian utawa sard, onyx, heliotrope, Lan Jasper.

Makna mata Hawk

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Minangka nugget sing apik banget, watu iki diakoni minangka batu permata gaib sing nggawe layar protèktif ing saindenging torso kanggo njaga ancaman saka urip. Dikenal kanggo nggegirisi jiwa, nuwuhake ilmu lan kejelasan babagan pikirane kanggo ndeleng kasunyatane urip.

Mripat Hawk, saka Afrika Kidul


Tuku mripat alam ing toko kita

kesalahan: Content dilindhungi !!