Kuarsa susu

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Kuarsa susu

Tuku kwarsa susu alami ing toko kita


Kuarsa kwarsa macem-macem kuarsa macrocrystalline. Wonten ing warna putih langka. A werna pastel putih utawa ora ana warna putih. Iku ora batu kristal kuarsa lan uga ora chalcedony. Saliyané kuwi, tambahan saka kulawarga kuarsa nduweni werna sing unik. Podho karo kuarsa lavender, Iki mung kasedhiya saka tambang siji. Mined langsung saka rock inang. Kuarsa kwarsa asal saka tambang Boquira. Ing kotamadya Oliveira dos Brejinhos. Ing sisih lor negara Brasil Bahia. Minyak Borquria dibuka ing 1956. Akhire, saiki ora ana maneh prodhuksi.

Kwarsa

Kuarsa yaiku mineral sing kasusun saka silikon lan atom oksigen. Ing framework kontinu SiO4 silikon oksigen tetrahedra. Saben atom oksigen antara loro tetrahedra. Iki ngagetake rumus kimia sakabèhé saka SiO2. Iki minangka mineral sing paling akeh kaloro ing kerak bumi kontinental, ing sebrang feldspar.

Ana akeh macem-macem jenis kuarsa. Punika gemstone semi-larang. Wiwit jaman kuna, varietas kuarsa wis dadi mineral paling umum. Iki digunakake ing perhiasan lan ukiran hardstone, utamané ing Eurasia.

Kuarsa murni, kanthi cara tradisional disebut kristal batu utawa kuarsa sing cetha. Sampeyan ora ana warna, uga transparan utawa tembus. Wis asring digunakake kanggo ukiran hardstone. Kaya Crystal Lothair. Umum werna kalebu citrine, uga mawar kuarsa, amethyst, smoky kuarsa, kuarsa susu, lan liya-liyane.

Ana beda-beda penting antarane jinis kuarsa. Kristal lan uga microcrystalline (cryptocrystalline) varieties. Varietas cryptocrystalline iku translucent utawa biasane opaque. Nalika varietas transparan cenderung dadi kristal. Chalcedony minangka wangun silika microcrystalline. Iku asal saka intergrowths nggoleki loro kuarsa. Polimorfisme monoclinic sawijining. Varietas permata opium liyane saka kwarsa utawa uga campuran rock. Kalebu kuarsa, asring kalebu band utawa pola werna sing kontras. Kaya agate, uga carnelian utawa sard, onyx, heliotrope, lan jasper.

Kuarsa susu


Tuku kwarsa susu alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!