Mookaite brecciated pink

Mookaite brecciated pink

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Mookaite brecciated pink

Tuku mookaite brecciated pink ing toko kita

Mookaite brecciated pink digawe saka legenda mengilap sing katon karo wates tembus kanthi matriks apik. Matriks sing ditemokake ing mookaite brecciated banget digoleki lan bisa menehi watu warna mozek sing kalebu warna mustardy kuning lan wong kulit putih.

Mookaite yaiku jasper Australia sing nggabung karo warna kuning lan abang sing luwih ringan. Iki nyengkuyung kepinginan kanggo pengalaman anyar lan mbantu njaga keseimbangan ing antarane kegiatan njaba lan respon internal babagan iki. Iki nduwe kalem jero nalika nyengkuyung versatilitas.

Mookaite istilah kasebut minangka jeneng panemu resmi ora resmi, sing diarani Jasper Australia. Kennedy Ranges saka Australia Kulon lan tambahan cedhak Mooka Creek minangka papan kasebut, papan kasebut ditemokake lan dijenengake. Jasper Australia iki kalebu keanggunan sing wani lan bumi ing jero kristal Mookaite. Mookaite Jasper uga dianggep minangka watu penyembuhan sing kuat sing nyambungake individu kanthi tenaga bumi sing efektif. Watu aboriginal iki uga dikenal minangka watu Bumi Bumi, sing dadi permata sing misuwur banget ing saindenging jagad, amarga kapasitas penyembuhan pengaruh lan fasilitas nyambungake kanthi energi Bumi.

Kristal mookaite brecciated pink ana ing pirang-pirang jinis kayata Mookite, Moakite, Moukite, Mookalite, Mookerite, Mook utawa Mook Jasper, kaya ing Mooka Creek, sing nemoni batu iki. Mookaite yaiku macem-macem sing bener.

Mookaite brecciated pink bisa dikenalake minangka kombinasi chert, opalite lan chalcedony. Katrangan kasebut gumantung banget saka jumlah silika, sing saiki ana ing materi kasebut. Penuaan alon yaiku salah sawijining sifat penyembuhan sing penting Mookaite watu.

Sifat penyembuhan

Mookaite brecciated pink minangka watu kekuatan, lan nggawe keputusan.
Ing Australia, mookaite isih lan isih dianggep minangka watu penyembuhan sing nyedhiyakake kekuwatan. Sampeyan nyatakake kanggo nglindhungi pemakai saka kahanan sing angel lan nyambungake kita menyang wong sing dikasihi sing wis tiwas. Dipercaya kanggo nggawa kita menyang "kene lan saiki," ngewangi penilaian masalah lan nggawe keputusan.

Meditasi karo mookaite jasper nambah keluwesan lan kemampuan kanggo ndeleng sawetara solusi kanggo masalah apa wae.

Mookaite brecciated asring digunakake kanggo nambani kelainan glandular utawa weteng, hernias, pecah lan penylametan banyu, lan para penggemar yoga nggunakake keseimbangan lan mbukak pisanan, kaloro lan katelu

Mookaite brecciated pink, saka Australia


Tuku mookaite brecciated pink ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!