Mookaite

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Mookaite

Tuku mookaite alami ing toko kita


Mookaite yaiku jasper Australia sing nggabungake werna sing luwih cerah saka jasper kuning lan abang. Iku nyengkuyung kepinginan kanggo pengalaman anyar lan mbantu njaga keseimbangan antarane aktivitas eksternal lan tanggapan internal kasebut. Iku menehi kalem jero nalika nyemangati versatility.

Istilah "Mookaite" iku jeneng sing ora resmi, sing diarani minangka Jasper Australia. Kennedy Ranges of Western Australia lan ing extension cedhak Creek Mooka yaiku papan, ing ngendi watu iki ditemokake lan dijenengi. Jasper Australia iki nduweni keanggunan kandel lan jembar kanthi wujud Mookaite crystals. Mackaite Jasper uga dianggep minangka watu penyembuhan sing kuat sing nyambungake individu kanthi energi sing efektif ing bumi. Watu Aborigin iki uga dikenal minangka Stone Bumi Ibu, sing paling populer ing donya gemstone, amarga kapasitas penyembuhan sing pengaruh lan fasilitas nyambungake karo energi bumi.

Kristal Jasper Mooka ana ing pirang-pirang varietas kayata Mookite, Moakite, Moukite, Mookalite, Mookerite, Mook utawa Mook Jasper, kayata Mooka Creek, sing nemokake watu iki, Mookaite minangka macem-macem sing bener.

Mookaite bisa diweruhi minangka kombinasi saka chert, opalite lan chalcedony. Gambaran tegese gumantung ing jumlah silika, sing ana ing materi kasebut. Penuaan sing alon yaiku salah sijine watu Mookaite sing paling penting.

Sifat penyembuhan

Mookaite minangka watu kuat, lan nggawe keputusan.
Ing Australia, mookaite lan isih dianggep minangka watu penyembuh sing menehi kekuatan. Punika ngandika kanggo tameng panganggo saka kahanan angel lan kanggo nyambungake kita menyang tresna sing wis seda. Iki dianggep nggawa kita menyang "kene lan saiki," mitulungi kanthi menehi penilaian masalah lan nggawe keputusan.

Meditasi karo jasper mookaite nambah keluwesan lan kemampuan sampeyan kanggo nemokake solusi kanggo masalah apa wae.

Mookaite asring dipigunakaké kanggo nambani kelainan glandular utawa weteng, hernia, pecah lan panahan banyu, lan para peminat yoga nggunakake kanggo ngimbang lan mbukak pisanan, kapindho lan katelu

Mookaite, saka Australia


Tuku mookaite alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!