Mripat kucing Sillimanite

Permata kucing kucing sillimanite tegese mupangate lan rega.

Tuku mripat kucing sillimanite alami ing toko kita

Mripat kucing Sillimanite kadang diarani fibrolite amarga kristal kasebut kedadeyan ing klompok, padha karo serat.

Sillimanite

Sillimanite ditemokake ing macem-macem warna kalebu ijo, kuning, coklat, biru, putih lan uga ireng. Permata kasebut bisa ditemokake minangka permata sing transparan, utawa kanthi buram kanthi kilau lilin.

Fenomena mripat kucing

Ing gemology, chatoyancy, utawa chatoyance utawa efek mripat kucing, minangka efek refleksi optik sing katon ing batu permata, alas, lan serat karbon tartamtu. Digawe saka basa Prancis "œil de chat", sing tegese "mripat kucing", chatoyancy muncul saka struktur fibrosa saka sawijining materi, kaya ing kuarsa mripat macan, utawa saka inklusi utawa rongga fibrosa ing njero watu kasebut, kayata krrysoberyl mripat kucing. Endapan sing nyebabake chatoyance ing chrysoberyl yaiku rutile mineral, umume kalebu titanium dioxide. Sampel sing ditliti ora ngasilake bukti tabung utawa serat. Rutile nyepetake kabeh selaras karo efek mripat kucing. Duwe sebabake yen parameter kisi rutile mung cocog karo siji saka telung sumbu kristal orthorhombic saka chrysoberyl, sing nyebabake keselarasan sing disenengi ing arah kasebut.

sumber

Iki ditemokake ing saindenging jagad, ing Myanmar (Burma), Sri Lanka (Ceylon), USA, Czechoslovakia, India, Italia, Jerman, lan Brasil.

Makna kristal mata kucing sillimanite lan mupangat khasiat kanggo ngobati

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Permata kucing kucing Sillimanite nguatake kuwalitas kepemimpinan ing wong. Mripat kucing Sillimanite mbantu banget supaya wong bisa ngembangake kuwalitas kepemimpinan. Disaranake nyandhang watu iki, yen ana sing dipimpin rembulan. Ngimbangi aspek emosional wong. Mripat kucing iki mbantu sing nganggo supaya njupuk keputusan sing paling apik lan bijaksana. Nggawe persepsi babagan apa sing ana sawise kahanane panganggo. Permata iki nggabungake awak sing rasional lan emosional. Iki ngrangsang penyembuhan emosi.

Chakras

Penyembuh bisa uga ngerteni watu iki migunani kanggo nyelarasake cakra lan sampeyan bisa nemokake manawa nggunakake chakra apa wae bakal mbantu supaya kabeh cakra dadi sejajar. Iki minangka watu sing migunani kanggo pangguna obat metafisik kanggo mbiyantu dheweke ngerti apa sing dibutuhake pitulungane klien. Gunakake intuisi kanggo mbantu sampeyan milih ing endi sing digunakake, amarga bakal mbantu chakra sing sampeyan pilih.

FAQ

Apa sing dikarepake mripat kucing sillimanite?

Apike kanggo wong sing ngalami masalah kulit utawa alergi. Uga bisa rusak dening wong-wong, sing srengenge ora duwe kabisan ing grafik alam lan kanggo tanggal lahir yaiku 1 lan 8. Kristal ngilangi alangan lan ngilangi efek ala.

Apa mupangat saka permata kucing?

Batu permata bisa nyuda rasa ora nyaman sacara mental amarga kekarepan kosong. Bisa ngilangi kuatir. Nganggo mripat kucing bisa menehi eling sing luwih penting lan nambah memori. Iki kabeh mupangate watu sing penting.

Apa mupangate watu mripat kucing?

Nganggo permata mripat kucing bisa ngatasi pengalaman sing asring banget lan bisa ndadekake tentrem lan harmoni. Iki mbantu wong ngisolasi saka lampiran materialistis, entuk pencerahan spiritual. Tenaga Ketu bisa mbantu kemajuan spiritual, luwih-luwih yen sampeyan penginjil utawa sing golek agama.

Nilai lan rega permata kucing sillimanite kucing per karat alami ing toko:

Mripat kucing Sillimanite didol ing toko permata kita

Uga nggawe perhiasan mripat kucing sillimanite sing digawe khusus minangka cincin pertunangan, kalung, anting-anting, gelang, liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.

kesalahan: Content dilindhungi !!