Muscovite

muscovite

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Muscovite

Tuku muscovite alami ing toko kita


Muscovite uga dikenal mika umum, isinglass, utawa potash mika yaiku mineral phyllosilicate hidrasi lan aluminium. Nduwe cleavage basal sing sampurna kanggo ngasilake laminae sing tipis lan asring banget lentur.

Properties

Muscovite nduwe kekerasan Mohs sing 2 podo karo pas rai, 2.25 jejeg ing lan gravitasi spesifik 4-2.76. Bisa dadi warna utawa dicithak liwat gray, coklat, sayuran ijo, yellows, utawa jarang violet utawa abang, lan bisa transparan utawa tembus. Iku anisotropik lan nduweni rasa kepirangan sing dhuwur. Sistem kristal yaiku monoklinik. Werna ijo sing akeh kromium diarani fuchsite; mariposite uga jinis muskovit kaya kromium.

Mika

Muscovite minangka mika sing paling umum, ditemokake ing granit, pegmatit, gneisses, lan schists, lan minangka batuan metamorf kontak utawa minangka mineral sekunder sing ana akibat saka topaz, feldspar, kyanite, lan liya-liyane ing pegmatit, asring ditemokake ing lembaran gedhe banget sing regane komersial. Batu karang kasebut dikarepake kanggo nggawe bahan api lan bahan penebat lan minangka pelumas.

Asal

Jeneng muscovite asalé saka Muscovy-glass, jeneng sing diwenehake kanggo mineral ing Elizabethan Inggris amarga panggunaan ing Rusia abad pertengahan minangka alternatif sing luwih murah kanggo kaca ing windows. Panggunaan iki saya misuwur ing Inggris ing abad kaping nembelas karo sebutan pisanan sing muncul ing surat dening George Turberville, sekretaris duta besar Inggris menyang tsar Ivan the Terrible, ing 1568

Makna Muscovite

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Muscovite ngontrol gula getih, ngimbangi sekresi pankreas, ngentot dehidrasi lan nyegah keluwen nalika pasa. Iki nyathet ginjel. Iki ngeculake insomnia lan alergen lan nambani kondhisi apa wae sing ora dirusak utawa kuatir.

Watu kasebut nyengkuyung katresnan tanpa syarat, mbukak jantung kanggo nuduhake lan mbantu sampeyan nampa kasedhiyan wong liya. Kanthi praktis, iki minangka watu sing apik banget yen sampeyan nandhang dyspraxia lan ngalami masalah clumsiness lan kebingungan kiwa.

Muscovite


Tuku muscovite alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!