Kuwarter Enhydro

nambahake quartz

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Kuwarter Enhydro

Tuku batu permata alami ing toko kita


Artine lan sifat-sifat enhidrat. Kuwarter Enhydro bisa digunakake ing perhiasan minangka loket utawa cincin.

Isine gelembung banyu sing kepepet ing njero kristal nalika tuwuh. Watu sing paling larang yaiku sing ngemot gelembung sing obah, ing endi ana kanthong udara ing kristal lan gelembung banyu sethithik bisa dipindhah munggah lan mudhun ing kanthong. Enzim tambahan uga duwe gelembung banyu sing ora statis lan ora obah.

Kwartar tambahan karbon

Kaya sing sampeyan deleng ing gambar lan video, kristal iki mirah dheweke or kuarsa minyak, saka Afghanistan. Kabeh asalé saka tambang sing padha nanging ana sawetara quartz tambahan amarga ana cairan sing katon lan intluison sing dideleng ing njero kristal.

Kwarsa

Kuarsa minangka mineral mineral sing keras lan kasusun saka atom silikon lan oksigen. Atom digandhengake ing kerangka kerja terus-terusan saka SiO4 silikon-oksigen tetrahedra, kanthi saben oksigen dituduhake ing antarane rong tetrahedra, menehi formula kimia umume SiO2. Kuarsa minangka mineral kapindho sing paling akeh ing kerak bumi, ing mburi feldspar.

Ana macem-macem jinis kwarsa, ana sawetara batu permata semi-larang regane. Wiwit jaman kuna, macem-macem jinis kwarsa minangka mineral sing paling umum digunakake kanggo nggawe perhiasan lan ukiran hardstone, utamane ing Eurasia.

Kuwarter Enhydro arti lan sifat metafisik

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Banyu ing kristal kasebut tetep resik saka rereged polusi industri maneka warna. Iki ndadekake kristal sing cocog digunakake kanggo sing njaluk kemurnian. Dadi kesucian pikiran, awak utawa jiwa. Banyu iki sejatine minangka elixir urip lan ngemot kabeh kesucian rencana ilahi asli. Siji-sijine bisa uga mikir karo kristal kuarza Enhydro kanthi fokus kanggo nyambungake karo rencana ilahi iki. Watu kasebut menehi link sing jelas lan langsung menyang Akashic Records.

Nggarap watu iki apik banget kanggo ngresiki lan ngresiki keracunan saka kabeh sistem fisik. Nganggo kristal iki ing bentuk elixir nggampangake tingkat sing luwih jero kanggo ngresiki awak lan makarya kanthi spiritual kanthi energi kristal murni sing diwenehake.

Kuwarter Enhydro saka Afganistan

We adol perhiasan kuartal digawe Enhydro minangka loket utawa cincin.

Tuku batu permata alami ing toko kita

kesalahan: Content dilindhungi !!