Rainbow The

Rainbow moonstone tegese lan sifat-sifat penyembuhan. Rega moonstone sheen biru.

Tuku moonstone pelangi alami ing toko kita

Rainbow moonstone vs moonstone

Moonstone minangka feldspar orthoclase. Iki nduweni komposisi kimia KAlSi3O8 (kalium, aluminium, silikon, oksigen). Moonstone bisa ditemokake kanthi macem-macem warna, kayata putih, krim, abu-abu, perak, persik, ireng. Nalika nampilake adularescent, dudu flash warna kaya sing sampeyan temokake kanthi moonbow painbow.

Pelangi rembulan minangka feldspar plagioclase. Iki nduweni komposisi kimia (Na, Ca) Al1-2Si3-2O8 (natrium, kalsium, aluminium, silikon, oksigen). Iki minangka komposisi kimia sing padha kanggo labradorite. Sanajan jeneng moonstone, nyatane labradorite putih. Pramila watu iki duwe fenomena labradoresensi sing ditemokake ing labradorite. Asring ngemot inklusi turmalin ireng.

Kaya watu permata feldspar liyane kayata amazonite lan labradorite, sensitif karo bahan kimia, abrasive, panas, asam lan amonia. Aja nggunakake kukusan, banyu panas utawa pembersih ultrasonik nganggo permata iki. Gunakake banyu sabun entheng lan suhu kamar kanthi kain empuk kanggo njaga kinclong permata kasebut.

celengan

Celengan ana ing Kanada, Australia, India, Madagascar, Mexico, Myanmar, Rusia, Sri Lanka lan Amerika Serikat.

Rainbow moonstone tegese lan sifat-sifat penyembuhan

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Batu permata kasebut dikira bakal ngasilake keseimbangan, harmoni lan pangarep-arep nalika nambah kreativitas, welas asih, ketahanan lan kapercayan batin. Dipercaya bisa ngiyatake intuisi lan pemahaman psikis, utamane menehi sesanti babagan prekara sing durung jelas. Amarga mbantu kita supaya ora ndeleng trowongan, kita bisa ndeleng kemungkinan liyane. Kaya dene ilham inspirasi nalika mbukak lan tenang. Nalika nganggo watu iki, inspirasi sing bisa urip bisa asring kedadeyan.

FAQ

Apa sing penting kanggo moonlight pelangi?

Watu kasebut bisa ngasilake keseimbangan, harmoni lan pangarep-arep nalika nambah kreativitas, welas asih, ketahanan lan kapercayan batin. Dipercaya bisa ngiyatake intuisi lan pemahaman psikis, utamane menehi sesanti babagan prekara sing durung jelas.

Kepiye carane ngrawat moonstone pelangi?

Kaya umume batu permata, watu rembulan alus lan kudu ditangani kanthi ati-ati. Kanggo ngresiki, cukup nganggo banyu anget nganggo sabun entheng kanggo ngresiki. Sampeyan bisa nggunakake sikat sikat alus yen perlu. Banjur, cukup garing nganggo gombal empuk

Driji sing nganggo cincin moonstone pelangi?

Kanggo entuk mupangat sing paling akeh saka watu iki, nganggo nganggo cincin perak sing paling apik. Malah astrologi nyaranake supaya moonstone paling apik dianggo ing driji cilik ing tangan tengen.

Kepiye sampeyan bisa ngerti manawa pelangi bulan nyata?

Watu kasebut bisa diidentifikasi kanthi sifat khas, sing katon minangka sumber cahya internal utawa cemlorot. Bisa dibedakake karo moonstone orthoclase kanthi indeks bias sing luwih dhuwur lan gravitasi spesifik sing luwih dhuwur.

Apa pelangi moonstone alami?

Ya iku labradorit tanpa warna, mineral feldspar sing ana gandheng cenenge karo warna-warna iridescent. Sanajan secara teknis dudu moonstone, cukup yen perdagangan wis nampa minangka permata kanthi hak dhewe.

Sepira rekasane pelangi wulan?

Iki duwe atose 6 nganti 6.5, sing bisa uga katon alus tinimbang karo watu larang, nanging cukup angel kanggo dipakai.

Apa regane moonstone biru pelangi?

Materi tembus, putih utawa kanthi warna awak lan adularitas sing nyenengake, umume ditemokake ing pasar lan menehi rega sing cukup murah.

Tuku moonstone pelangi alami ing toko permata kita

kesalahan: Content dilindhungi !!