Pink opal

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Pink opal

Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu opal jambon minangka cincin, anting-anting, kalung, gelang utawa liontin. opal jambon asring dipasang ing emas mawar minangka cincin pertunangan.

Tuku opal pink alami ing toko kita

Permata iki mung ditemokake ing Pegunungan Andes ing Peru. Nyatane, dheweke dianggep minangka hadiah saka Pachamama, dewi subur ing Inca sing paling subur lan Ibu Bumi. Opal minangka gel silika sing wis atos, biasane ngemot udakara 5 nganti 10% banyu. Mula iku non-kristal, beda karo watu permata liyane.

Komposisi kimia

Formula: SiO2 • n (H2O)
Gravitasi Khusus: 2.10 g / cc
Konten banyu: 3.20%
Fraktur Konjolida
Skala Moh 5.5-6

Aspek holistik opal Peru

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Miturut dongèng watu Opal Peru watu calming sing bisa pacify atine lan ngenthengake masalah turu. Turu karo opal Peru wis pracaya kanggo ngobati pain subconscious saka past.

Watu kasebut nduweni kekuwatan santai, tradhisi ngandhani manawa bisa ngilangi ketegangan komunikasi lan bakal ngidini ide bisa mili kanthi loma. Iki minangka watu sing apik banget kanggo nyenengake pikiran lan dianggep migunani kanggo turu sing bengi.

Watu iki ana gandhengane karo cakra jantung, energi sing dipusatake kanthi prihatin lan komunikasi. Dikandhani minangka sing paling kuat saka kabeh watu penyembuhan. Bisa nambah kreativitas lan inspirasi, watu kasebut digandhengake kanthi sukses.

Makna watu kasebut yaiku penyembuhan spiritual. Wis disenengi minangka permata penyembuhan sing apik. Dikandhani kanggo ngeculake ketegangan lan nggawa perdamaian. Dianjurake kanggo wong sing cenderung ngalami stres lan kuwatir. Sampeyan bisa ngeculake jinis stres.

Opal jambon, saka Peru


Tuku opal pink alami ing toko kita

Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu opal jambon minangka cincin, kalung, anting-anting, gelang utawa liontin. opal jambon asring dipasang ing emas mawar minangka cincin pertunangan.

kesalahan: Content dilindhungi !!