Batu kristal kuarsa

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Batu kristal kuarsa

Tuku kwarsa kristal rock alami ing toko kita


Kuarsa murni kanthi tradisional disebut kristal batu utawa kuarsa sing cetha. Ora ana warna lan transparan.

Crystal Rock minangka mineral saka silikon dioksida. Formula SiO 2. Silika kasebut minangka crystallizes ing wangun kuarsa. About 14% saka kerak bumi. Saka kulawarga rhombohedral kuarsa kristal. Kuwi ana ing wujud kristal gedhe, tanpa warna. Mulane iku salah sijine watu master lithotherapy.
Miturut proses hidrotermal, kristal kuarsa sing paling ayu bisa dicolok ing retakan. Celah-celah saka watu-watu kaya ing silika. Mula jenenge kristal saka watu.
Kuarsa asring diiringi mineral liyane. feldspars (albite, orthose, adular) lan uga kalsit. Kaendahan kristal gumantung saka potong kristal. Utamané saka suhu larutan hidrotermal. Sing luwih dhuwur, uga sing luwih ayu lan transparan. Biasane disusun ing kelompok kanthi cara apa wae. Mulane ing sajrone kristal kuarsa kuarsa niru krisan.

Sawetara kuarsa ngandhut manéka warna mineral ing wangun inklusi. Ana jarum rutile, uga turmalin, amphibole, utawa clurut spangles. Pewarnaan kristal-kristal tartamtu iku amarga anané jejak Elemen. Kaya wesi oxides, uga mangan, utawa kalebu saka mineral liyane.

Rock Crystal Quartz, saka Takeo, Cambodia

null

Sistem kristal

Kuarsa kalebu sistem kristal trigonal. Bentuk kristal sing becik yaiku prisma sing ana telung sisi. Kanthi piramida enem sisi ing saben pungkasan.
Ing kristal-kristal kuarza alam kerep dadi kembar. Kanthi kembar kristal kuarsa tangan tengen lan kiwa, uga distorted, utawa dadi intergrown. Kanthi katalis kristal kuarsa. Utawa mineral liya minangka mung nuduhake bagéyan saka wangun iki. Utawa kanggo ngilangake pasuryan kristal cetha kabeh lan katon massive.
Salajengipun, kristal sing wis kabentuk sing biasane kabentuk ing 'amben' mbatesi wutah dadi ora sah. Biasane kristal ditempelake ing ujung liyane menyang matriks. Uga mung siji piramida mandap. Nanging, kristal-kristal sing dipungkiri dobel dumadi ing endi umume berkembang bebas tanpa lampiran. Kayata ing gypsum. Geode kuarsa sing kaku yaiku kahanan sing ora ana ambane. Diiseni karo amben kristal sing nuding mlebu.

Rock Crystal Kuarsa


Tuku kwarsa kristal rock alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!