Trapiche sing kecubung

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Trapiche kaya amatir

Tuku amatir sing ana ing kebon iki


Trapiche amethyst (utawa amatir kaya sneknorm) yaiku macem-macem kuarza ungu kanthi zon warna sing unik. Gampang kanggo ngenali

Permata kaya Trapiche

Perhiasan trapiche sing sejat duwe kesimpulan antarane bagean wutah. Nanging, pengezonan warna utawa pertumbuhan sing gampang ing kristal bisa nggawe pola "kaya bit" ing sawetara permata. Iki tegese kristal-mutiara kaya bit kaya iki terus-terusan, dene ing trap trap sing sejatine mineral kasebut dipecah dadi sektor sing tuwuh dhewe.

Isih, permata kasebut pancen duwe simetri sing apik banget sing ana gandhengane karo permata trapiche lan uga jarang banget. Mineral sing padha sing nggawe bubu sing sejatine bisa mbentuk zon warna sing padha karo tragedi utawa, yen kasus kuartza rutilasi, inklusi pola sing luar biasa. Kajaba iku, inten lan pezzottaite bisa tuwuh ing permata kaya snek.

Mineral sing duwe kabiasaan kristal simetri sing kurang uga bisa uga mutiara kaya permata. Contone, rhodochrosite kaya bit sing ana ing Argentina.

Kecubung

Amethyst alami minangka warna kuarza kristal warna ungu. Iki duwe warna violet amarga irradiation alami impurities wesi. Ing sawetara kasus magepokan karo impor unsur transisi. Anane unsur tilak nyebabake substitusi kisi kristal kompleks. Uga kekerasan mineral padha karo kuarsa. Mangkono cocog kanggo nggunakake perhiasan kanthi rega terjangkau.

Batu permata amethyst dumadi ing garis dasar. Saka violet pinkish nganti ungu sing jero. Bisa uga nuduhake siji utawa loro warna sekunder: abang lan biru. Siberia, uga Sri Lanka, Brazil lan Asia minangka sumber tambang sing paling apik. Siberian jero yaiku jeneng kelas sing cocog. Nduwe warna ungu primer sekitar 75 / 80%, kanthi biru 15 / 20%. Gumantung ing sumber cahya.

Trapiche artine amethyst

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Trapiche Amethyst dikandhakake kanggo ngiyatake sistem endokrin lan kekebalan. Amarga pembentukan kristal sing unik, mula bisa ningkatake kegiatan otak, nambah konsentrasi, lan menehi tenaga kanggo wong sing nganggo. Watu permata iki uga bisa nambahi katrampilan psikis, apik banget kanggo nyalurake energi sajrone semedi. Apa wae kapercayan, bisa uga seneng Trapiche Amethyst sampeyan.

Trapiche sing kecubung


Tuku amatir sing ana ing kebon iki

kesalahan: Content dilindhungi !!