Sapphire Trapiche

trapiche safir

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Sapphire Trapiche

Tuku sapir alam ing toko kita


Sapir trapiche iku macem-macem langka saka safir gemstone, ditondoi dening pola radial enem-nunjuk spokes of impurities. Iku salah siji saka sawetara jinis trapiche utawa mineral kaya trapiche, kang uga kalebu trapiche ruby, zamrud, garnet, chiastolite lan turmalin. Jeneng iki asal saka istilah trapiche Spanyol, sawijining pabrik gula, amarga miringake pola kasebut kanggo spokes of a wheel.

Pola radial nuduhaké variasi sing cukup, lan asring nyakup struktur heksagonal ing inti. Ora ana konsensus babagan mekanisme kanthi pola kasebut, utawa kondisi sing dibutuhake. Various model wis diusulake.

sapir

Kapir intake alam minangka permata mulia, macem-macem korundum mineral, oksida aluminium (α-Al2O3). Biasane watu biru, nanging watu mewah uga ana ing warna kuning, ungu, oranye, lan ijo, partappen nuduhake rong utawa luwih. Mung warna sing ora bisa abang. Minangka corundum warna abang dadi ruby, macem-macem corundum liyane. Werna macem-macem iki amarga jumlah unsur kayata wesi, titanium, kromium, tembaga, utawa magnesium.

Umumé, kita ngethok lan poles sapphires trapiche alami minangka permata lan nganggo perhiasan. Dheweke uga bisa dadi sintetis kanggo tujuan industri utawa hiasan ing boules kristal sing gedhe. Amarga kekuwatan sing luar biasa: 9 ing skala Mohs. Mineral paling angel kaping pindho, sawise inten jam 10. Kita uga nggunakake sawetara aplikasi non-hiasan. Kayata komponen optik inframerah. Jendela tahan dhuwur. Wristwatch kristal lan bantalan gerakan. Lan wafer elektronik sing tipis banget. Iki minangka substrat penebat kanggo elektronik-solid solid state waé khusus.

Sapphire Trapiche


Tuku sapir alam ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!