Ulexite

Ulexite

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Ulexite

Tuku ulexite alami ing toko kita


Ulexite, hydrated sodium calcium borate hidroksida, kadhang dikenal minangka rock TV, yaiku mineral sing kedadeyan ing massa kristal bunder putih sing sutra utawa selaras serat. Serat alami ulexite tumindak cahya ing sadawane poros dawa, kanthi refleksi internal.

Ulexite minangka mineral kompleks kanthi struktural, kanthi struktur dhasar sing ngemot chain natrium, banyu lan hidroksida. Ranté kasebut digandhengake karo kalsium, banyu, hidroksida lan polyhedra oksigen lan unit boron sing akeh banget. Yaiku kasusun saka telung tetrahedra borate lan rong klompok segi telu borate.

Rock TV

Ulexite uga dikenal minangka rock TV amarga karakteristik optik sing ora biasa. Serat saka ulexite minangka serat optik, ngirim cahya ing sadawane kanthi refleksi internal. Yen potongan ulexite dipotong kanthi rai kanthi polesan sing rata karo orientasi serat, spesimen kualitas apik bakal nampilake gambar apa wae permukaan sing ana ing sisih liya.

Efek optik minangka asil polarisasi cahya dadi sinar sing alon lan cepet ing saben serat, refleksi internal sinar alon lan refleksi sinar cepet menyang sinar serat sing sithik. Konsep sing menarik yaiku generasi telung kerucut, loro yaiku polarisasi, nalika pancaran laser nyerang serat. Kerucut iki bisa dideleng nalika ndeleng sumber cahya liwat mineral.

Efek tv / efek TV

Sifat optis

Agrégis fibrous proyek ulexite minangka gambar obyek ing permukaan mineral. Properti optik iki umum kanggo serat sintetik, nanging ora ing mineral, menehi ulexite rock rock nickname. Properti optik iki amarga refleksi bebarengan karo serat kembar, pesawat kembar sing paling kondhang ana. Cahya kasebut dibayangake kanthi internal ing jero saben serat sing diubengi dening indeks refleksi sing luwih murah. Efek optik iki uga minangka asil saka ruang gedhe sing dibentuk dening chain sodium octahedral ing struktur mineral. Serat sintetik sing digunakake kanggo optik serat ngirimake gambar ing sadawane kristal kaya kristal kanthi cara sing padha alami ulexite ngasilake gambar amarga ana indeks refleksi sing beda ing antarane serat. Kajaba iku, yen obyek diwenehi warna, kabeh warna digawe dening ulexite. Permukaan paralel potongan sempit kanggo serat ngasilake gambar sing paling apik, amarga distorsi ing ukuran gambar sing bakal ditrapake bakal kedadeyan yen permukaan ora podo karo mineral. Penasaran, conto watu bisa ngasilake gambar sing kasar. Satin spar gypsum uga nuduhake efek optik iki. Nanging, serat banget kasar kanggo ngirim gambar sing layak. Kekandelan serat pas karo ketajaman gambar sing dijangkepi.

Tegesipun Ulexit

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Ulexite mbantu ngobati lan nimbang keseimbangan fisik. Bisa digunakake kanggo ngiyatake mripat lan ngatasi keletihan mata utawa pindho penglihatan.
Bakal mbusak kedutan, gampang ngelu.
Watu iki bakal mbantu ngatasi kesulitan karo sistem saraf, utamane kanthi nyeri saraf sing ora jelas. Ulexite bakal nambah memori lan konsentrasi.

Ulexite, saka Boron, California, USA


Tuku ulexite alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!