Verdelite

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Verdelite

Permata Verdelite minangka turmine ijo. Kita nggawe perhiasan khusus kanthi permata verdelite minangka anting-anting, cincin, kalung, gelang utawa liontin. Makna verdelite.

Tuku verdelite alami ing toko kita

Iki minangka macem-macem turmine khusus ijo, arang-arang dianggep minangka turmine ijo ing perdagangan. Kanthi warna wiwit listrik sing padhang nganti ijo sing alus lan alus dadi watu sing digoleki ing kulawarga watu warna.

Turmine ijo

Mineral silikat boron kristal sing digabung karo unsur kayata aluminium, zat besi, magnesium, natrium, lithium, utawa kalium. Iki diklasifikasikake minangka watu semi larang regane.

Turmine ijo minangka siklis siklik sing nduwe anggota enem sing duwe sistem kristal trigonal. Muncul nalika kristal prismatik dawa lancip lan langsing kandel sing biasane segi telu ing salib, asring kanthi pasuryan sing mlengkung. Gaya mandap ing ujung kristal kadang-kadang asimetris, diarani hemimorphism. Kristal prismatik langsing cilik umume ana ing granit sing apik diarani aplite, asring mbentuk pola kaya kembang aster. Turmalin Verdelite dibedakake karo prisma telung sisi. Ora ana mineral umum liyane sing duwe telung sisi. Prisma pasuryan asring duwe striations vertikal abot sing ngasilake efek segi telu bunder. Turmine ijo arang banget diadopsi.

Makna verdelite

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Minangka batu permata kanggo menehi kekuwatan eksekusi, kekuwatan terus, kekuwatan mental sing dibutuhake kanggo mujudake cita cita kasebut. Bakal narik aset, katresnan lan kesehatan sing dikepengini dening pemilik. Watu kasebut bakal mbantu ngrintis dalan menyang rejeki kanthi kuat. Iki minangka permata kanggo ngowahi minus dadi plus. Iki bakal ngasilake rante sing apik. Batu permata uga menehi sampeyan kesempatan kanggo nantang prekara anyar. Sampeyan bakal entuk kesempatan kanggo ngatasi alangan watesan. Sampeyan ngalangi sampeyan ora marem karo kahanan saiki. Iki minangka permata sing akeh ngembangake kemungkinan mbesuk.

Verdelite


Tuku verdelite alami ing toko kita

Kita nggawe perhiasan khusus kanthi permata verdelite minangka anting-anting, cincin, kalung, gelang utawa liontin.

FAQ

Apa sing digunakake verdelite?

Green Tourmaline cocog kanggo tujuan penyembuhan, amarga bisa fokus ing energi penyembuhan, ngresiki aura, lan ngilangi penyumbatan. Green Tourmaline asring digunakake kanggo mbukak lan ngaktifake cakra Jantung, uga menehi rasa tentrem lan tenang ing jantung lan sistem saraf.

Ngendi tuku verdelite?

Kita adol verdelite ing toko kita

Apa verdelite langka?

Simpenan turmine ijo utama yaiku ing Brasil, Namibia, Nigeria, Mozambik, Pakistan lan Afghanistan. Nanging turmalin ijo kanthi warna lan transparan sing apik minangka barang langka ing tambang permata. Lan yen, Kajaba iku, uga ora kalebu, mula bakal padha diidham-idhamake.

Apa verdelite terkenal?

Turmine ijo paling larang nalika ana warna biru utawa katon kaya zamrud kaya turmom krom.

kesalahan: Content dilindhungi !!