Watu krisan

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Watu krisan

Tuku watu krisan pesan alami ing toko kita


Watu chrysanthemum, sing asring diarani watu kembang, yaiku kembang watu sing diprodhuksi mayuta-yuta taun kepungkur amarga gerakan geologis lan pembentukan alami ing parang. Pola kasebut meh padha karo kembang krisanthemum. Kembang kasebut susu putih lan gandum cetha.

Watu chrysanthemum umume peteng-abu-abu utawa ireng, lan ora ngemot unsur radioaktif, saengga nduweni nilai koleksi sing dhuwur. Sanajan komposisi watu kasebut ora arang banget, pembentukan kasebut ora umum, saengga didaptar minangka permata.

komponèn

Komponen utama watu krisanthemum yaiku Andalusia, saengga komponen dhasar rock kasebut padha karo Andalusia. Komponen utama mineral yaiku Al2SiO5 lan biasane mbentuk sistem kristal rhombik kanthi kristal kerah. Bagean silang cedhak ing kuadratal biasa, lan bicrystals ora arang.

Watu kasebut werna abu-abu ireng nganti ireng kanthi kristal berbentuk krisan putih sing asli. Sisih krisan ing kembang kasebut minangka mineral mineral kristal. Saben petal minangka bentuk kristal rhombohedral. Komposisi mineral beda-beda miturut macem-macem. Watu chysanthemum saka Kutha Liuyang, Provinsi Hunan utamane kalsit lan chalcedony, ana sing duwe ling strontium biji lan lapis lazuli.

Watu krisan ireng

Watu ireng biasane diprodhuksi ing Xuanen, provinsi Hubei. Kembang watu Hubei krishsanthemum duwe bentuk irises, cakar kembang kembang, lan bentuk kembang silinder. Stamens kembang kembang bentuke jelas, dibentuk telung dimensi dadi rod karo mbengkongake. Wangun iris luwih umum, mula ora konspirasi. Kelopak umume dumadi saka 10-40, ukurane ora seragam, ngepang minangka senyawa kanthi interpenetrasi lan fenomena liyane.

Watu chrysanthemum artine

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Simbol optimis lan bungah, dijenengi minangka perwakilan sing sampurna kanggo kembang sing nyenengake iki. Kontras kembang putih kanthi warna abu-abu salaka kanthi matrik ireng sing kuwat ndadekake watu iki narik kawigaten kanthi kaendahan estetika kasebut minangka kemampuan kanggo nyedhiyakake energi sing tenang lan refleksi sing ngundang siji kanggo nyenengake saben wayahe sadurunge wis lulus. Watu Chrysanthemum dikenal kanggo nggabungake pangowahan lan kerukunan, lan menehi kawruh babagan cara kerja bareng-bareng kanggo mbantu mekar lan mekar ing dalan menyang Diri sing sampurna. Iki mindhak negatif lan nguatake karakter siji, nalika nambah kompatibilitas karo wong liya lan pembaruan hubungan.

Watu Chrysanthemum saka Xuanen, propinsi Hubei, China


Tuku watu krisan pesan alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!