Welo opal

Natural Welo Opal

Informasi Gemstone

tags ,

Gemstone Description

0 enggo bareng

Welo opal

Tuku opal alami ing toko kita


Kita ngerti opal Australia. Nanging sawetara taun, opal anyar wis ditemokake. Opo welo. Watu iki putih lan translucent. Uga nganggo werna sing unik. Simpenan kasebut ana ing gunung Semi-Wollo. Ing sisih lor-kulon Ethiopia. Penemuan nyata saka watu iki ora dingerteni.

Penampilané sakdurunge 1993

Sawetara sumber kasebut ing 1993. Iku ana ing pasar Nairobi. Insinyur geologi Wisun Yohannes bakal diwenehake panemuane. Dr. N. Barot kacarita ana ing artikel sing diterbitake ing 1994.
10 kilo saka watu iki diekstrak Ing 1997. Nanging ora nganti 2008 kanggo ndeleng Eksploitasi kasebut bener wiwit. Lokakarya Eyaopal ing Addis Ababa mecah gram 400. Taun sing padha uga ditampilake ing pameran mineral internasional. Ing Sainte-Marie, Prancis. Nalika taun kepungkur, bengkel Eyaopal diwenehi watu 350 ing Tuscon Show, Amerika Serikat. Lintang anyar lair.

Opal alam langka lan angel diproduksi

Produksiipun sampun nambah wiwit 2008. Departemen Pertambangan ing Ethiopia mung laporan sawetara puluhan kilo sing diekstrak ing 2008. Uga ana atus ing 2009. Lan pungkasane akeh ton ing 2011. Mung 5% saka watu iku cukup cekap kanggo didol lan 1% nduweni kualitas kanggo disetel ing perhiasan.

Kita bisa nemokake opo Welo ing vena silika. Mung 2 kanggo 3 m saka permukaan. Iku angel kanggo operate. Amarga penambang ora nganggo alat modern. Mung pedunung ing wilayah iki bisa ngekspor simpenan kasebut. Populasi dadi pedesaan. Mulane padha nggunakake cara archaic. Sampeyan mbebayani kanggo mbadekake watu kasebut. Wiwit Januari 2011, ana situs operasi anyar. Standar pertambangan misale jek luwih apik. Iki kalebu miner profesional 500. Pamrentahan Ethiopia ngatur lan ngirit kekayaan iki. Supaya para panuku ora ngidini menyang farm. Dheweke ora bisa menehi hasil langsung karo bocah cilik. Pasar gemstone saiki ana ing njaba area pertambangan.
Natural Welo Opal


Tuku opal alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!