Contact Page

Gemological Institute Kamboja (GEMIC Laboratory Co., Ltd.)

Jalan Pasar Wengi, Siem Reap, Kamboja

Pitakonan Paling Sering

Mangga maca FAQ kita sadurunge ngirim pesen menyang.

Bali kawicaksanan

Kudu Nggawe Permata? gem.agency ndadekake Gampang.

Kita ngupayakake kepuasan pelanggan sing penting. Yen sajrone 30 dina sawise nampa permata, sampeyan ora wareg karo pesenane, sampeyan bisa bali menyang kahanan asli lan ora rusak. Permata mung bisa dikembalikan sajrone periode pamriksaan 30 dina iki.

Mangga Email GEMIC kanggo a Return Authorization Number (Ran) Lan Instructions Tambahan Bali.

NB: Pesenan bali kanggo kita tanpa mlayu bakal gelem lan bali menyang pangirim. Bali packaging lan kapal Fees sing tanggung jawab pangirim. Kabeh dodolan final sawise 30 dina (item bali kudu postmarked ing 30 dina tanggal saka urutan kang ditampa).

Mangga ora nolak delivery pos, kudu pengin mbatalake supaya sawise wis mlebukake, nanging sadurunge iku wis dikirim. Yen urutan gelem, customer bakal metokake tanggung jawab kanggo Nilai kebak item yen ilang lan kabeh biaya perantara lan pakaryan dianggo marang sawijining bali.

Informasi tambahan:
Ing akèh negara, ngumumaké pengiriman tundhuk Fees adat ditrapake lan pajak. Buyers tanggung jawab kanggo maksud apa adat, tax lan pakaryan duwe utang. Returns digawe amarga ingkang kasebat ora bisa sah.

** Kabeh pembayaran maneh sing digawe liwat cara sing padha pembayaran ditampa. biaya kapal, insurance lan kertu kredit Processing sing non-refundable. Ana ragad restocking. Ora ngganteni ana.

Pitakonan liyane?
Hubungi kita

Keamanan lan privasi

Keamanan & Privasi

GEMIC prihatin babagan keamanan lan keamanan para pelanggan. Kita yakin manawa proses transaksi kasebut aman banget lan informasi pelanggan aman.

pembayaran

Kabeh pembayaran lan kertu kredit informasi ditangani ing kaca aman dening PayPal. Kita ora duwe akses kanggo kertu kredit utawa informasi financial. informasi keamanan PayPal

Informasi pribadhi

Laboratorium GEMIC ngormati informasi pribadi ing situs web kasebut. Alamat email sampeyan bisa digunakake sementara kanggo nggawe email utawa pesen.

Privacy Sumpah

Kita ora bakal ngadol alamat email, pola browsing, utawa informasi liyane wae.

Cookies

GEMIC nggunakake cookie browser kanggo nambah kunjungan lan ngaktifake kranjang blanja online. Ora ana informasi pribadi sing disimpen ing cookie. Cookie kudu diaktifake kanggo ngakses kabeh fitur ing situs iki.

Kanggo pitakonan liyane

Hubungi kita

Sertifikat permata

Sampeyan bisa uga supaya certificate nalika nambah item kanggo cart. Kanggo nindakake iki, klik link ing "tambah sertifikat permata kanggo item iki" ing kaca item rinci ndhuwur "nambah menyang kranjang" tombol. Iki bakal mbukak opsi certificate.

Jaminan

Kabeh item sing dijamin ing GEMIC. Kita priksa manawa sampeyan mesthi entuk apa sing sampeyan bayarkan.

Asli

Kabeh permata ing GEMIC bakal dijamin kaya sing wis ditulis. Staff ahli mriksa kanthi teliti lan ngukur saben permata.

Gemstones Natural

Saben permata saka GEMIC minangka permata alami sing digawe Bumi. Kita ora menehi hasil "permata" sing digawe sintetik utawa laboratorium.

Apa Waca, Apa sing

Saben foto permata iku saka permata nyata sampeyan bakal nampa. Aku ora nggunakake foto stock utawa padha potret kanggo watu beda.

Jaminan

Kabeh nilai ndhuwur sing digawe dening njamin dhuwit-bali 100% kita. We ngadeg dening mutiara kita, minangka pelanggan kita ngadeg dening kita.

Pilihan lan kabijakan pambayaran

Priksa-metu aman, aman lan gampang karo GEMIC Laboratory.

We nyedhiyani cara pembayaran fleksibel ing ngisor iki kanggo ngrampungke urutan:

  • Mbayar ngenggo kertu kredit liwat PayPal (ora akun PayPal dibutuhake)
    PayPal nampa Visa, Visa Delta, Visa Electron, MasterCard, EuroCard, Maestro lan American Express. informasi keamanan PayPal.
  • Pay karo akun PayPal
    We wis dadi anggota PayPal diverifikasi.
    Catetan: Yen sampeyan ora duwe akun, sampeyan bisa kanthi gampang mbukak akun anyar dening ngisor layar pituduh.
  • Mbayar transfer Western Union
    Nalika mbayar transfer Western Union, item bakal dilindhungi undhang-undhang kanggo telung dina. Mangga email kita nomer transaksi dhuwit unik (MTN #) kanggo transfer. Sawise dana wis ditampa, kita bakal proses urutan.
    Catetan: biaya transfer kudu ora dijupuk saka jumlah ditampa.
  • Mbayar transfer bank langsung
    Nalika mbayar transfer bank langsung, item bakal dilindhungi undhang-undhang kanggo telung dina. Mangga email kita ing bank kode referensi transfer yen sampeyan wis miwiti pembayaran. Sawise dana wis ditampa, kita bakal proses urutan.
    Catetan: biaya transfer kudu ora dijupuk saka jumlah ditampa.

Sawise sampeyan siyap mriksa:

  1. Tinjau keranjang belanja sampeyan banjur pilih cara pengiriman. Kita nawakake rong cara lan tarif pengiriman ing ngisor iki; Fedex (3-4 dina)
    Pos Udara Internasional Internasional ing saindenging Bumi (10-21 dina)
  2. Klik "terus checkout" banjur ketik alamat pengiriman sampeyan.
  3. Pilih cara mbayar sampeyan banjur klik "mbayar saiki".

Ketik informasi tagihan, utawa cetak instruksi ing layar kanggo transfer dhuwit.

Sawise pesanan sampeyan wis sukses, sampeyan bakal entuk konfirmasi email saka alamat email sampeyan.

Catetan: Sampeyan kudu nambah alamat email supaya sampeyan bisa nampa email konfirmasi lan ngirim pesanan. Yen sampeyan ora nampa email saka kita, priksa manawa mriksa spam utawa folder email sampah sampeyan.

Currency

Pembayaran kertu kredit lan PayPal bakal dikenani biaya ing mata uang apa wae. Pembayaran liwat Western Union utawa transfer bank kudu dikirim kanthi dolar AS.

Nalika milih mata uang liyane saka dolar AS, kurs kanggo dina saiki bakal digunakake kanggo ngowahi rega sing ditampilake.

PayPal lan bank pamrosesan (bank sing ngetokake kertu kredit) bakal nggunakake kurs dhewe kanggo ngonversi mata uang, mula, biaya ing mata uang sing dipilih bakal beda-beda beda karo rega sing ditampilake ing mata uang ing situs web kita.

GEMIC mung bakal ngisi jumlah sing ditampilake. Biaya tambahan apa wae didhasarake adhedhasar PayPal, kertu kredit sing menehi kabijakan bank utawa Western Union.

Penting Wigati:

Kanggo nggunakake situs web, sampeyan kudu "cookie" lan "JavaScript" aktif ing setelan browser web. Yen sampeyan wis nyelehake barang menyang keranjang belanja, nanging barang kasebut ora ditampilake sajrone check-out, iki nuduhake manawa sampeyan ora duwe "cookie" sing diaktifake.

Yen sampeyan nemoni masalah mbayar utawa pengin ngrembug opsi pambayaran liyane, wenehana hubungi kami.

Shipping

Mangga Pirsani Ngisor kanggo Shipping Pilihan kita:

Pengiriman Ekspres - USD 35

Pengiriman ekspres biasane mbutuhake 3-4 dina kanggo pangiriman lan bisa dilacak kanthi online. Parsel diasuransiake kanthi lengkap. Tandatangan dibutuhake nalika dikirim. Pengiriman dina Senen nganti Jumuah kanggo negara-negara sing paling akeh. Ora ana kothak PO (kajaba UAE, Arab Saudi lan Kuwait), alamat APO utawa FPO sing bisa digunakake.

Catetan: Yen sampeyan duwe 'teken ing file', monggo nelpon EMS kanggo mbatalake wewenang iki. Paket sing dikirim tanpa teken, amarga 'teken ing file' ora bisa dilindhungi dening operator asuransi.

Kirim Registrasi Standar - USD 7

Kita nawakake pos udara terdaftar menyang luwih saka 120 negara. Surat sing didaftar diasuransiake nganti USD 200. Kiriman udakara 10-21 dina kerja lan mbutuhake tandatangan nalika dikirim. Ora ana pangiriman dina Minggu.


kasedhiyan
Kabeh permata sing ditampilake 'kasedhiya' wis kasedhiya lan siap kanggo dikirim langsung. Pesenan diproses sajrone 1 dina kerja Senin - Jumuah (ora kalebu preinan)

Informasi tambahan
Ing pirang-pirang negara, pengiriman kanthi bener dikirim menyang biaya lan pajak. Kirim pangguna luwih suwe, nanging biasane ngindhari biaya tambahan. Kita seneng ngirim minangka Hadiah, nanging elinga yen kita ora ngontrol biaya tambahan sing bisa kedadeyan ing negara sampeyan.
Catetan: Pajak utawa bea impor dadi tanggung jawab sing tuku. Pengiriman bali sing ditolak amarga biaya kasebut ora bisa ditampa. Sampeyan bisa ngubungi kami yen mbutuhake pengaturan khusus.

INVOICES
Kabeh paket saka GEMIC kalebu faktur lengkap. Hubungi kita sadurunge nggawe pesen yen sampeyan butuh invoice khusus utawa ora ana invoice.

Ukuran kajelasan permata warna

GEMIC nggunakake skala kejelasan ing ngisor iki nalika nggunakake gemstones:
IF : Loupe resik - tanpa cacat ing njero; bebas kalebu.
VVS : Meh loupe resik - kalebu cilik banget; inklusi lagi wae katon ing 10x nggedhekake.
VS : Mripat sing resik - kalebu sithik banget; inklusi sithik bisa dideleng kanthi mripat sing wis dilatih utawa kanthi 10x nggedhekake.
SI : Rada klebu - kethokan cilik bisa dideleng kanthi mripat tanpa wuda.
: Kalebu - kalebu bisa dideleng kanthi mripat tanpa wuda.

Kirimi kita email

    Panjenengan Sandi (dibutuhake)

    Panjenengan Email (dibutuhake)

    Subject

    Message