Shipping

Mangga Pirsani Ngisor kanggo Shipping Pilihan kita:

Pengiriman Ekspres - USD 35

Pengiriman ekspres biasane mbutuhake 3-4 dina kanggo pangiriman lan bisa dilacak kanthi online. Parsel diasuransiake kanthi lengkap. Tandatangan dibutuhake nalika dikirim. Pengiriman dina Senen nganti Jumuah kanggo negara-negara sing paling akeh. Ora ana kothak PO (kajaba UAE, Arab Saudi lan Kuwait), alamat APO utawa FPO sing bisa digunakake. Catetan: Yen sampeyan duwe 'teken ing file', monggo nelpon EMS kanggo mbatalake wewenang iki. Paket sing dikirim tanpa teken, amarga 'teken ing file' ora bisa dilindhungi dening operator asuransi.

Kirim Registrasi Standar - USD 7

Kita nawakake pos udara terdaftar menyang luwih saka 120 negara. Surat sing didaftar diasuransiake nganti USD 200. Kiriman udakara 10-21 dina kerja lan mbutuhake tandatangan nalika dikirim. Ora ana pangiriman dina Minggu.


kasedhiyan
Kabeh permata sing ditampilake 'kasedhiya' wis kasedhiya lan siap kanggo dikirim langsung. Pesenan diproses sajrone 1 dina kerja. Wiwit dina Senen nganti dina Jumuah.

Informasi tambahan Ing pirang-pirang negara, pengiriman sing diumumake kanthi bener dikenani biaya bea lan pajak. Surat sing kadaptar luwih suwe, nanging biasane ngindhari biaya tambahan. Kita seneng ngirim pesanan sampeyan minangka "Hadiah", nanging elinga manawa kita ora bisa ngontrol biaya tambahan sing bisa kedadeyan ing negara sampeyan.

Catetan: Pajak utawa bea impor dadi tanggung jawab sing tuku. Pengiriman bali sing ditolak amarga biaya kasebut ora bisa ditampa. Sampeyan bisa ngubungi kami yen mbutuhake pengaturan khusus.

INVOICES Kabeh paket saka GEMIC kalebu invoice lengkap. Mangga hubungi kita sadurunge manggonke supaya yen sampeyan mbutuhake invoice selaras utawa ora invoice ing kabeh.