Gemological Institute Kamboja

News

Latihan perhiasan penjualan di Sabara Angkor Resort & Spa

0 enggo bareng

Latihan perhiasan penjualan di Sabara Angkor Resort & Spa

Ms Iet melatih resepsionis lan manajer saka Sabara Angkor Resort & Spa kanggo jual perhiasan kita, kabeh disetel mung nganggo batu permata alam saka Kamboja.

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!