Layanan uji coba watu online

0 enggo bareng
Layanan uji coba watu online

Kita nawakake layanan uji coba permata online

Rega layanan uji coba online: mung 10 $ US saben watu / Asil ing 48 jam.
* Pembayaran ing itungan apa wae.

Adhedhasar foto lan video permata sing diwenehake. Kita bakal nganalisa macem-macem properti watu sampeyan:

  • Werna
  • Transparan
  • Pleochroism
  • Luster
  • Mbusak
  • Refleksi saka cahya. (geni)
  • Struktur kristal (kanggo watu atos, kotor)

Sawise ngevaluasi kabeh sifat kasebut, sampeyan bakal entuk asil sampeyan kanthi tepat.

Contone, yen asile “Kaca", Nanging kita ora bisa ngerti apa gelas alami or kaca digawe. Kita bakal menehi sampeyan jawaban, kanthi persentase kemungkinan.

Layanan uji coba watu online. Conto asil liwat email:

Gelas. Kemungkinan: 100%

  • Kaca digawe wong: kemungkinan 90%
  • Gelas alami (Obsidian): kemungkinan 10%

Sampeyan bakal entuk jawaban liwat email sajrone 48 jam sawise mbayar.

Ora kasedhiya informasi tambahan utawa dilacak.

Luwih kualitas foto lan video sampeyan bakal luwih, identifikasi kita bakal luwih jelas.

FAQ

  • Cara ngirim foto lan video?
    Sawise nampa pembayaran, sampeyan bakal nampa email konfirmasi kanthi macem-macem pilihan kanggo ngirim file: Email, Messenger, WeChat, WhatsApp, Line, Viber, lsp.
  • Kepiye sampeyan ngenali foto kita?
    Nalika ngirim file, sampeyan uga kudu ngirim nomer invoice, saengga kita bisa ngerteni file sampeyan kanthi sampurna.
  • Aku duwe sawetara watu kanggo nyoba, apa sing kudu dak lakoni?
    Sampeyan bisa milih nomer watu kanggo diuji, sampeyan bisa mbayar kabeh kanthi wektu kanthi mung siji tagihan.
  • Aku ngirim foto lan video, nanging aku durung nampa wangsulan?
    Mungkin sampeyan kelalen nyebutake nomer invoice utawa Mungkin sampeyan durung mbayar.
  • Bisa ngerti negara asal watu?
    Ora, ora bisa ngerti asal-usul geografis saka watu kanthi foto utawa video.

Warning

Umume kedadeyan, ora bisa nguji watu kanthi kanthi tliti tanpa bisa nindakake tes kanthi nggunakake alat.
Pancen, ora bisa nguji kerentanan, indeks biasan, komposisi kimia. Sampeyan uga ora bisa nganalisa inklusi ing mikroskop, lsp.
Kabeh informasi kasebut penting kanggo analisis sing akurat. Jawaban kita dadi paling asring kaping pirang-pirang, amarga tes visual mung nyritakake informasi tartamtu sing umume ora cukup.

  • Asile ora bakal dadi sertifikat resmi. Iku mung bakal mratelakake panemume gemologist lulusan.
  • Ora ana kahanan sing ngira iki bisa digunakake minangka sertifikat.
  • Kita ora bakal tanggung jawab kanggo adol utawa tuku watu.
  • Minangka ilmuwan. Kita ora nawakake layanan penilaian rega. Regane gumantung ing pasar, sing ora ana gandhengane karo ilmu gemological.
  • Ora mbalekaken maneh sawise nampa wangsulan. Pancen, sanajan sampeyan kuciwa amarga wangsulan kasebut. Gimodhi padha nggarap watu apa wae iku watu palsu utawa watu asli.

Pesenan layanan uji coba watu online: 10 $ US saben watu

Yen sampeyan pengin ngomong karo guru gemology. Kita uga nawakake layanan konsultasi kanthi online kanthi videoconference, kanthi janjian, diwiwiti 30 US $ saben jam. Wiwit Senin nganti Jumuah. 8am nganti 6pm. Zona wektu Kamboja / Thailand (UTC + 7)
* Pembayaran ing itungan apa wae.

Book layanan konsultasi gemology kanthi online: 30 $ US saben jam

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!