News

Mogok Trip, Myanmar

Mogok Trip, Myanmar Sawise tekan bandara Mandalay, tumuju menyang Mogok kanggo mandu jam 7. Mlebu mandheg ing checkpoint, visa kapindho kudu mlebu Mogok. (ora visa nanging wewenang khusus) Dina mundhak ing Mogok. Iku cukup kadhemen ing wayah wengi ing mangsa panas, lan panas nalika ...
Read More

Wawancara dening TV nasional vietnam

Wawancara dening TV nasional Vietnam Aku diwawancara dina Luc Yen, dening TV Nasional Vietnam, babagan pasar gemstone lan pertambangan vietnam. Siaran dijadwal kanggo sasi sabanjure ing VTV1 lan VTV3.

Interview by French TV

Wawancara dening TV Prancis Aku diwawancarai dening saluran TV Perancis M6 "ENQUETE EXCLUSIVE", babagan Kamboja gemstones.

De Beers kanggo ngedol berlian sintetis minangka batu permata

Grup De Beers ngumumake peluncuran perusahaan anyar sing disebut Lightbox Jewelry sing bakal mulai marketing perhiasan intan berlian sintetis ing sangisore jeneng Lightbox ing September 2018, sing menehi konsumen desain kualitas, perhiasan fashion kanthi harga sing luwih murah tinimbang penawaran berlian sintetis sing wis ana. Inti berlian sintetis bakal ...
Read More
1 2 3 ... 5
0 enggo bareng
0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!