News

Wawancara dening TV nasional vietnam

Interview by vietnamese national TV I was interviewed today in Luc Yen, by the Vietnamese National TV, about vietnamese gemstone market and mining. The broadcast is scheduled for next month on VTV1 and VTV3. v

De Beers kanggo ngedol berlian sintetis minangka batu permata

Grup De Beers ngumumake peluncuran perusahaan anyar sing disebut Lightbox Jewelry sing bakal mulai marketing perhiasan intan berlian sintetis ing sangisore jeneng Lightbox ing September 2018, sing menehi konsumen desain kualitas, perhiasan fashion kanthi harga sing luwih murah tinimbang penawaran berlian sintetis sing wis ana. Inti berlian sintetis bakal ...
Read More

Carane tuku batu watu alam ing Siem Reap?

Yen sampeyan ngandhani kaca iki, bisa kasep. Sadurunge tuku gemstones utawa perhiasan ing Siem Reap, penting maca informasi ing ngisor iki. Siem Reap minangka salah sawijining papan ing donya ing ngendi ana bebaya paling gemstones. Kaya wae panggonan wisata, meh kabeh ...
Read More
1 2 3 ... 5
0 enggo bareng
0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!