Sabara Angkor Resort & Spa

0 enggo bareng

Sempurna dumunung mung menit 15 saka Angkor Complex sing kondhang ing dunya lan mung menit 4 saka Bandara Internasional Siem Reap, Sabara Angkor Resort & Spa dumunung ing tlatah Siem Reap sing adoh saka wilayah tengah kutha, nanging isih bisa diakses ing maneka bagean saka kutha ing kulo menit 10.
Gambaran ala Khmer damai lan nyaman, kamar tamu lan suite kabeh mrintahake pemandangan kolam renang sing dikelilingi kebon lefty. Canggih, omah-omah karo unsur-unsur gaya tradisional kanthi kabeh kenyamanan teknologi canggih lan layanan pribadi pribadhi Sabara Angkor Resort & Spa.
Rencanakan liburan sampeyan ing Siem Reap lan milih Sabara Angkor Resort & Spa, ngendi macem-macem pilihan kegiatan lan pengalaman tamu kayata kagiyatan aktivitas lan pencelupan budaya kanggo kabeh wong sing kasedhiya lan disesuaikan supaya tamu saka kabeh abad, kanthi mangkono manawa kabeh wong ing kulawarga sampeyan bakal saestu nyenengake ing wektu resort.

www.sabaraangkorresort.com

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!