Tag

Golden

Kuarsa emas rutilasi kanthi hematite

Kuarsa emas rutilasi kanthi hematite

Kuarsa emas rutilisasi kanthi kuarza emas rutilasi kuartal kanthi hematite minangka permata langka. Rutile lan hematite ing kwarsa biasane ditemokake ...
Read More
emas obsidian

Emas obsidian

Emas obsidian emas, uga diarani obsidian gedhine emas utawa obsidian gedhine yaiku watu ngemot pola gelembung bensin, sing isih ana ...
Read More
sapir sheen golden

Sapphire Sheen Golden

Golden Sheen Sapphire, yaiku macem-macem gemstone saka mineral corundum, lan oksida aluminium (α-Al2O3). Iku biasane nuduhake ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!