Tag

Malachite

malachite chrysocolla

Malachite Chrysocolla

Chrysocolla malachite Malachite lan chrysocolla dibentuk dadi siji kanggo nggawe bunderan warna pirus jero ing lapangan ijo jero. Utawa ...
Read More
Malachite

Malachite

Malachite Malachite minangka mineral tembaga karbonat hidroksida. Kanthi rumus Cu2CO3 (OH) 2. Iki mineral opaque, ijo pita mengkristal ing kristal monoklin ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!