Tag

Ruby

Gelas isi ruby

Gelas isi ruby

Glass filled ruby Filling the fractures or fissures inside the ruby with lead glass or a similar material dramatically improves the transparency...
Read More
trapiche ruby

Trapiche ruby

Trapiche ruby ​​Trapiche ruby ​​iku macem-macem langka saka corundum gemstone, ditondoi dening pola radial enem nuding spektrum kaya sinar ...
Read More
ruby bintang

Bintang ruby

tags ,
Star ruby ​​Star ruby ​​tegese lan watu sapir asring digunakake minangka cincin, anting-anting, kalung lan liontin. Nilai gumantung ing ...
Read More
ruby bintang sintetis

Ruby Sintetis

Ruby star sintetik A ruby ​​bintang iku sejenis ruby ​​sing nuduhake bintang kaya fénoména sing asale. Dipuntedahaken ...
Read More
ruby ing zoisite

Ruby ing zoisite

Ruby alami ing zoisite - Rubyite anyolite, sanajan jenenge anyolite, wis diwartakake minangka macem-macem zoisite mineral saka ...
Read More
Ruby & Safir

Rubies & sapir

Ruby & sapir, saka Pailin, Kamboja Ruby A ruby ​​yaiku jambon nganti watu biru-abang warna biru, macem-macem corundum mineral ...
Read More
Unheated Ruby kalung, Battambang, Cambodia

Unheated Ruby, Battambang, Cambodia

Handwork 925 kalung perak digawe ing Kamboja. Ruby unheated saka Battambang, Cambodia
kesalahan: Content dilindhungi !!