Tag

Ruby

Gelas isi ruby  

Gelas isi ruby

Isi fraktur utawa celah ing rubi nganggo kaca timbal utawa bahan sing padha kanthi dramatis nambah transparansi watu, ...
Read More
trapiche ruby 

Trapiche ruby

Trapiche ruby ​​minangka macem-macem langka saka corundum batu permata, sing ditondoi pola radial enem pucuk kaya sinar kaya kotoran peteng ....
Read More
Arti lan rega watu ruby ​​bintang alam lan safir, asring digunakake ing perhiasan minangka cincin, anting-anting, kalung lan liontin.  

Bintang ruby

tags ,
Arti lan rega watu ruby ​​bintang alam lan safira, lumrahe digunakake ing perhiasan minangka cincin, anting-anting, kalung lan liontin. Regane gumantung ...
Read More
ruby bintang sintetis  

Ruby Sintetis

Artine watu ruby ​​bintang sintetik. Ruby lintang minangka jinis ruby ​​sing nuduhake lintang kaya fénoména, sing diarani asterisme ....
Read More
Ruby ing makna zoisite utawa anyolite lan sifat-sifat penyembuhan  

Ruby ing zoisite

Ruby ing zoisite - Ruby apa wae ing sifat zoisite utawa anyolite lan sifat penyembuhan. Ruby ing zoisite, sanajan dijenengi anyolite, diiklanake ...
Read More
Ruby & Safir  

Ruby & safir

Ruby & safir, saka Pailin, Kamboja Ruby Ruby minangka permata warna pink nganti abang getih, macem-macem corundum mineral ...
Read More
Unheated Ruby kalung, Battambang, Cambodia  

Unheated Ruby, Battambang, Cambodia

Handwork 925 kalung perak digawe ing Kamboja. Ruby unheated saka Battambang, Cambodia
kesalahan: Content dilindhungi !!