Tag

Ruby

Gelas isi ruby  

Gelas isi ruby

Ruby kaca sing diisi Ngisi patahan utawa celah ing rubi nganggo kaca timbal utawa bahan sing padha kanthi dramatis nambah transparan ...
Read More
trapiche ruby 

Trapiche ruby

Trapiche ruby ​​Trapiche ruby ​​iku macem-macem langka saka corundum gemstone, ditondoi dening pola radial enem nuding spektrum kaya sinar ...
Read More
ruby bintang  

Bintang ruby

tags ,
Star ruby ​​Star ruby ​​tegese lan watu sapir asring digunakake minangka cincin, anting-anting, kalung lan liontin. Nilai gumantung ing ...
Read More
ruby bintang sintetis  

Ruby Sintetis

Ruby star sintetik A ruby ​​bintang iku sejenis ruby ​​sing nuduhake bintang kaya fénoména sing asale. Dipuntedahaken ...
Read More
ruby ing zoisite  

Ruby ing zoisite

Ruby alami ing zoisite - anyolite Ruby ing zoisite, sanajan dijenengi anyolite, diiklanake minangka macem-macem zoisite mineral saka ...
Read More
Ruby & Safir  

Ruby & safir

Ruby & safir, saka Pailin, Kamboja Ruby Ruby minangka permata warna pink nganti abang getih, macem-macem corundum mineral ...
Read More
Unheated Ruby kalung, Battambang, Cambodia  

Unheated Ruby, Battambang, Cambodia

Handwork 925 kalung perak digawe ing Kamboja. Ruby unheated saka Battambang, Cambodia
kesalahan: Content dilindhungi !!