Tag

Champagne

inten sampanye

Inten Sampanye

Berlian Champagne berlian minangka salah sawijining inten sing paling biasa digunakake ing perhiasan, Iki asring dipasang minangka cincin, anting-anting kandang, gelang, ...
Read More
champagne topaz

Champagne Topaz

Champagne topaz (iradiasi) Champagne topaz yaiku mineral silicate alam saka aluminium lan fluorine Al2SiO4 (F, OH) 2. Sawise radiation, watu dadi ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!