Tag

Tourmaline

verdelite 

Verdelite

Permata Verdelite Verdelite minangka turmalin ijo. Kita nggawe perhiasan khusus kanthi permata verdelite minangka anting-anting, cincin, kalung, gelang utawa liontin ....
Read More
schorl 

Schorl

Schorl Spesies sing paling umum ing turmalin yaiku schorl, endhas wesi saka sodium. Bisa nyumbang 95% utawa ...
Read More
indicolite  

Indicolite

Indicolite Indicolite minangka langka cahya biru kanggo macem-macem blumbang jambone turmine. Jeneng iku diwiwiti saka werna indigo ....
Read More
Tourmaline 

Tourmaline

Tourmaline Kita nggawe perhiasan khusus kanthi permata turmalin warna utawa watu elbaite kaya, kalung, cincin, anting-anting, gelang utawa liontin. Tourmaline yaiku ...
Read More
tur catine mata kucing  

Turmine mripat kucing

Tourmaline mripat turmine Kucing Tourmaline minangka mineral silikat boron kristal. Komponen karo unsur kayata aluminium, zat besi, magnesium, sodium, lithium, utawa ...
Read More
paraiba tourmaline  

Turbanum Paraiba

Paraiba tourmaline Meh kabeh warna turmalin bisa ditemokake ing Brasil. Utamane ing negara Brasil saka Minas Gerais lan Bahia ....
Read More
rubellite  

Rubellite

Rubellite Rubellite yaiku abba utawa abang-abang saka macem-macem elbaite saka klompok turmalin. Elbaite Elbaite yaiku sodium, uga lithium, borosilikat aluminium. Ing ...
Read More
tourmaline watermelon  

Tourmaline watermelon

Turmalin tembikai Tourmaline yaiku mineral silika boron kristal. Ana sawetara unsur tilase yaiku aluminium, wesi, uga magnesium, natrium, litium, utawa kalium. Ing ...
Read More
turmalin ireng  

Black Tourmaline

Turmalin Turmalin minangka mineral silika boron kristal. Ana sawetara unsur tilase yaiku aluminium, wesi, uga magnesium, natrium, litium, utawa kalium. Tourmaline ...
Read More
Werna ngganti Chrome Tourmaline  

Owah-owahan warna kromo turmaline

Owah-owahan warna kromo turmalin Turmaline yaiku mineral silikat boron kristal sing dibungkus karo unsur kayata aluminium, wesi, magnesium, sodium, lithium, utawa ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!