Tag

Tourmaline

verdelite 

Verdelite

Permata Verdelite minangka turmine ijo. Kita nggawe perhiasan khusus kanthi permata verdelite minangka anting-anting, cincin, kalung, gelang utawa liontin. Verdelite ...
Read More
schorl 

Schorl

Spesies turmalin sing paling umum yaiku schorl, endmember wesi natrium klompok kasebut. Bisa uga ana 95% utawa luwih ...
Read More
Makna lan rega watu turmalin warna biru biru  

Indicolite

Makna lan rega watu turmalin warna biru biru. Indicolite minangka macem-macem warna biru klompok turmaline warna biru turune ....
Read More
Tourmaline 

Tourmaline

Kita nggawe perhiasan khusus nganggo permata turmalin warna utawa watu elbaite, kalung, cincin, anting-anting, gelang utawa liontin. Tourmaline minangka kristal ...
Read More
tur catine mata kucing  

Turmine mripat kucing

Tourmaline minangka mineral silikat boron kristal. Komponen karo unsur kayata aluminium, zat besi, magnesium, sodium, lithium, utawa kalium. turmalin ...
Read More
paraiba tourmaline  

Turbanum Paraiba

Meh kabeh warna turmalin bisa ditemokake ing Brasil. Apamaneh ing negara bagian Minas Gerais lan Bahia ing Brasil. Ing taun 1989, ...
Read More
Rubelit minangka macem-macem abang utawa abang-abang elbait silikon boron saka klompok turmalin  

Rubellite

Rubelit minangka macem-macem abang utawa abang-abang elbait silikon boron saka klompok turmalin. Elbaite Elbaite minangka sodium, uga lithium, boron aluminium ...
Read More
Watermelon tourmaline crystal stone meaning and gemstone properties  

Tourmaline watermelon

Watermelon tourmaline crystal stone meaning and gemstone properties. Watermelon tourmaline is a variety of concentrically color-zoned tourmaline with red interiors and green...
Read More
Arti watu kristal turmalin ireng mentah  

Turmine ireng

Arti watu kristal turmalin ireng mentah. Turmalin ireng minangka mineral silikat boron kristal. Sawetara unsur tilak yaiku aluminium, zat besi, uga mag ...
Read More
Werna ngganti Chrome Tourmaline  

Owah-owahan warna kromo turmaline

Owah-owahan warna kromo turmalin Turmaline yaiku mineral silikat boron kristal sing dibungkus karo unsur kayata aluminium, wesi, magnesium, sodium, lithium, utawa ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!