Tag

Agate

Akik mata kuning  

Akik mata kuning

Gerbang mata Kuning Asat mata kuning ditemokake ing nodul agate, sing kasusun saka silika sing kabentuk ing rongga watu. Rongga kasebut ...
Read More
Agate renda edan  

Agate renda edan

Late edate renda Gate renda Crazy, biasane ditemokake ing Meksiko, asring diwenehi warna kanthi pola kompleks, nuduhake distribusi kanthi acak ...
Read More
agate anggur  

Agate anggur

Agate anggur: Agate anggur yaiku jeneng perdagangan, iki bener-bener chalcedony botani. Botryoidal tegese bolongan kristal bunder cilik sing duwe ...
Read More
agate  

Agate geode

tags ,
Geate Agat Agat yaiku batu sing kasusun saka silika kriptocrystalline, utamane chalcedony, gantian karo kuartal kristal. Iki katon dening ...
Read More
Moss agate  

Moss agate

tags ,
Moss agate Moss agate minangka gemstone semi-larang dibentuk saka silikon dioksida. Iki minangka wangun chalcedony sing kalebu mineral saka ...
Read More
biru lace agate  

Agate renda biru

tags ,
Late renda biru Lace agate yaiku macem-macem sing nuduhake pola renda kanthi bentuk kayata mata, swirl, band utawa zigzags, ...
Read More
Fire Agate 

agate Fire

Fire agate Fire agate, macem-macem chalcedony, yaiku permata alam semi-larang sing ditemokake saiki mung ing wilayah tartamtu ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!