Tag

Agate

agate anggur

Agate anggur

Agate anggur: Agate anggur yaiku jeneng perdagangan, iki bener-bener chalcedony botani. Botryoidal tegese bolongan kristal bunder cilik sing duwe ...
Read More
agate

Agate geode

tags ,
Agate Agate minangka watu sing kapérang saka silika cryptocrystalline, sing paling misuwur minangka chalcedony, sing diganti karo kuarsa kristal. Iku katon dening kaendahane ...
Read More
Moss agate

Moss agate

tags ,
Moss agate Moss agate minangka gemstone semi-larang dibentuk saka silikon dioksida. Iki minangka wangun chalcedony sing kalebu mineral saka ...
Read More
biru lace agate

Agate renda biru

tags ,
Lace agate biru Lace agate yaiku macem-macem sing nampilake pola kaya renda kanthi bentuk kayata mata, swirls, band utawa ...
Read More
Fire Agate

Fire Agate

tags
Agate Fire Video Fire agate, macem-macem chalcedony, iku alam gemstone semi-larang ditemokake dadi adoh mung ing wilayah tartamtu ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!