Tag

aventurine

Makna watu kristal aventurine ijo  

Aventurine

Makna watu kristal aventurine ijo. Wangun kuarsa, ditondoi kanthi translucency lan anané inklusi mineral trombosit sing ...
Read More
watu emas  

Goldstone

Goldstone utawa minangka jinis kaca cemlorot sing digawe ing atmosfer nyuda oksigen rendah. Produk rampung bisa njupuk polesan ...
Read More
watu biru 

Watu emas biru

Goldstone utawa minangka jinis kaca cemlorot sing digawe ing atmosfer nyuda oksigen rendah. Produk rampung bisa njupuk polesan ...
Read More
Makna sunstone: Viking, kisi pelangi, kristal ireng 

Sunstone

Sunstone Sunstone tegese: Viking, pola pelangi, kristal ireng. Sunstone minangka feldspar plagioclase, sing yen dideleng saka arah tartamtu, ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!