Tag

chalcedony

Anggur anggur utawa kristal chalcedony botryoidal ungu  

Agate anggur

Grape agate Grape agate or purple botryoidal chalcedony crystal. Grape agate is trade name, these is actually botryoidal chalcedony. Botryoidal means that...
Read More
carnelian  

Carnelian

Makna kristal Kristel Carnelian tegese. Carnelian minangka macem-macem kalsedon sing jelas abang lan abang. Werna bisa beda-beda saka ...
Read More
chrysoprase 

Chrysoprase

Chrysoprase watu makna krisoprase. Batu permata chrysoprase cabochon asring digunakake kanggo perhiasan: dering, kalung, anting-anting, manik, gelang, liontin. Agate ijo Chrysoprase, uga ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!