Tag

chalcedony

agate anggur

Agate anggur

Agate anggur: Agate anggur yaiku jeneng perdagangan, iki bener-bener chalcedony botani. Botryoidal tegese bolongan kristal bunder cilik sing duwe ...
Read More
chrysoprase

Chrysoprase

Video chrysoprase watu chrysoprase tegese. Batu permata chrysoprase cabochon asring digunakake kanggo perhiasan: dering, kalung, anting-anting, manik, gelang, liontin. Green agate Chrysoprase, ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!