Tag

Chrysoprase

chrysoprase

Chrysoprase

Chrysoprase watu makna krisoprase. Batu permata chrysoprase cabochon asring digunakake kanggo perhiasan: dering, kalung, anting-anting, manik, gelang, liontin. Agate ijo Chrysoprase, uga ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!