Tag

diamond

inten sampanye  

Inten Sampanye

Berlian Champagne berlian minangka salah sawijining inten sing paling biasa digunakake ing perhiasan, Iki asring dipasang minangka cincin, anting-anting kandang, gelang, ...
Read More
mirah dheweke  

Dasamuka herkimer

Dompet Herkimer Dompet Herkimer minangka kristal kuarsa sing ditemtokke kaping pindho sing ditemokake ing njaba soko dolostone ing lan sekitar Herkimer County, New York lan ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!