Tag

fosil

fosil koral

Fosil karang

tags ,
Fosil karang Fosil karang yaiku watu alami. Dumadi nalika silicate ngganti kuna kanthi alon karo silicate. Akhire dadi kristal mikro ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!