Tag

Kaca diisi

Gelas isi ruby  

Gelas isi ruby

Isi fraktur utawa celah ing rubi nganggo kaca timbal utawa bahan sing padha kanthi dramatis nambah transparansi watu, ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!