Tag

Fire

opal geni  

Opal geni

Opal geni Opal opal tegese. Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu utawa opal geni sing mentah dipasang minangka anting-anting, cincin, kalung, gelang ...
Read More
Fire Agate 

agate Fire

Fire agate Fire agate, macem-macem chalcedony, yaiku permata alam semi-larang sing ditemokake saiki mung ing wilayah tartamtu ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!