Tag

Lampung

verdelite 

Verdelite

Permata Verdelite Verdelite minangka turmalin ijo. Kita nggawe perhiasan khusus kanthi permata verdelite minangka anting-anting, cincin, kalung, gelang utawa liontin ....
Read More
Lampung Sapphire  

Lampung Sapphire

Sapphire Ijo, saka Pailin, Kamboja ShareTweetPinShareShare
kesalahan: Content dilindhungi !!