Tag

Iwak Koi

kwarsa iwak koi  

Kuarsa iwak Koi

Kuarsa iwak Koi Kuarsa iwak Koi minangka permata langka. Abang & oranye kalebu kalebu hematit. Werna isi wesi sing ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!