Tag

Iwak Koi

kwarsa iwak koi

Kuarsa iwak Koi

Kuarsa iwak Koi yaiku kuarsa iwak permata. Abang lan oranye minangka rumusan hematit. Werna isi wesi sing ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!