Tag

kapenuhan

Gelas isi ruby  

Gelas isi ruby

Ruby kaca sing diisi Ngisi patahan utawa celah ing rubi nganggo kaca timbal utawa bahan sing padha kanthi dramatis nambah transparan ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!