Tag

Coral

karang  

Coral

tags
Perhiasan karang Corak akeh warna menehi mréntahaké kanggo kalung lan perhiasan liyane. Corak abang kanthi rempah-rempah dadi gemstone. Iku ...
Read More
fosil koral  

Fosil karang

tags ,
Fosil karang Fosil karang yaiku watu alami. Dumadi nalika silicate ngganti kuna kanthi alon karo silicate. Akhire dadi kristal mikro ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!