Tag

Kwarsa

quartz gilalite

Kuarsa Gilalite

Quartz Gilalite quartz Gilalite asring diarani medusa kuarsa utawa quartz Paraiba amarga warna inpormasi lan uga ...
Read More
nambahake quartz

Kuwarter Enhydro

Kuwarter Enhydro artine lan sifat-sifat. Kuwarter Enhydro bisa digunakake ing perhiasan minangka loket utawa cincin. Isine ...
Read More
kuarsa gula

Kwarsa gula

Kuarsa gula Gula kenthel minangka batu permata kanthi tekstur permukaan alami kaya kristal gula sing apik dibentuk dening fénoména alam ...
Read More
quartz sintetik

Kuarza sintetik

Kuarza sintetik Ora kabeh jinis kwarsa alami dumadi. Amarga kristal alami asring kembar, kuarza sintetik diprodhuksi kanggo digunakake ...
Read More
krikil rutilasi

Kuarsa kasar

Kuarza kuarut Ritilasi yaiku macem-macem kwarsa sing ngemot cengkorone kaya jarum akutik. Iki digunakake kanggo permata. Iki ...
Read More
kuarsa minyak

Kuarsa petroleum

Kuartza petroleum petroleum petroleum minangka kristal "langit" sing cetha banget. Werna iku alus lan mancong tanpa striations pocapan, nggawe ...
Read More
milky kuarsa

Kuarsa susu

Kuarsa kuarsa Kuarsa kuarsa yaiku macem-macem kuarsa macrocrystalline. Wonten ing warna putih langka. A kelir pastel putih utawa ...
Read More
Lemon Quartz Rutilated

Lemon kuarsa rutilated

Lemon kuarsa rutilasi Kuarsa lémon nggadhahi werna gemerlapan kanthi sinar lumantar proses iradiasi sinar gamma. Diikuti dening perawatan panas sing entheng ....
Read More
Stroberi Kuarsa

Stroberi Kuarsa

Kuarsa Strawberry Kuarsa minangka salah sawijining mineral paling akeh ing bumi, ngasilake kira-kira 12% saka kerak Bumi. Senadyan ...
Read More
Citrine

Citrine

Citrine Citrine minangka macem-macem kuarsa. Werna warna saka kuning pucet nganti oranye jero. Iku s amarga ferric ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!