Tag

Kwarsa

Makna batu kuarsa iwak Koi tegese lan sifat kristal  

Kuarsa iwak Koi

Makna batu kuarsa iwak Koi lan sifat kristal. Kuarsa iwak koi minangka permata langka. Abang & oranye kalebu kalebu hematit. The ...
Read More
Kuarsa kanthi makna permata kristal marcasite lan sifat.  

Kuarsa nganggo marcasite

Kuarsa kanthi makna permata kristal marcasite lan sifat. Kuarsa kanthi marcasite minangka permata langka. Marcasite lan kuarsa biasane ditemokake dhewe, ...
Read More
Kuarsa rutilasi emas kalebu inklusi hematit  

Kuarsa emas rutilasi kanthi hematite

Kuarsa rutilasi emas sing kalebu inklusi hematit minangka permata langka. Kuarsa rutilasi emas sing kalebu inklusi hematit minangka permata langka ....
Read More
Kuarsa Gilalite, uga diarani kuarsa medusa utawa kuarsa Paraiba  

Kuarsa Gilalite

Kuarsa Gilalite, uga diarani kuarsa medusa utawa kuarsa Paraiba. Kuarsa Gilalite umume diarani kuarsa medusa utawa kuarsa Paraiba amarga ...
Read More
nambahake quartz  

Kuwarter Enhydro

Makna kuarsa enhydro lan sifat. Kuarsa enhydro didol bisa digunakake ing perhiasan minangka liontin utawa cincin. Isine umpluk ...
Read More
kuarsa gula  

Kwarsa gula

Kuarsa gula minangka batu permata kanthi tekstur permukaan alami kaya kristal gula sing apik sing digawe dening fenomena alami saka aspek mikro-kristal ....
Read More
quartz sintetik  

Kuarza sintetik

Ora kabeh jinis kuarsa kedadeyan alami. Amarga kristal alami asring kembar, kuarsa sintetik diproduksi kanggo digunakake ing industri ....
Read More
Makna kuarsa rutilasi emas lan ireng  

Kuarsa kasar

Makna kuarsa rutilasi emas lan ireng. Quartz rutilated minangka macem-macem kuarsa sing ngemot jarum akut kaya rutile. Yaiku ...
Read More
kuarsa minyak  

Kuarsa petroleum

Kuarsa minyak bumi minangka kristal sing "transparan banyu" sing transparan banget. Praupane alus lan mulus tanpa striasi sing jelas, nggawe ...
Read More
milky kuarsa  

Kuarsa susu

Makna kristal kuarsa susu, rega lan regane. Macem-macem kuarsa macrocrystalline. Kasedhiya ing warna putih sing langka. Werna pastel saka ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!