Tag

Kwarsa

kwarsa iwak koi

Kuarsa iwak Koi

Kuarsa iwak Koi yaiku kuarsa iwak permata. Abang lan oranye minangka rumusan hematit. Werna isi wesi sing ...
Read More
Kuarsa nganggo marcasite

Kuarsa nganggo marcasite

Kuarsa karo kuarza Quartz karo marcasite yaiku permata langka. Marcasite lan kuarsa biasane ditemokake kanthi kapisah, nanging arang banget bebarengan. Marcasite ...
Read More
Kuarsa emas rutilasi kanthi hematite

Kuarsa emas rutilasi kanthi hematite

Kuarsa emas rutilisasi kanthi kuarza emas rutilasi kuartal kanthi hematite minangka permata langka. Rutile lan hematite ing kwarsa biasane ditemokake ...
Read More
mata hawk

Mripat Hawk

Mripat Hawk mripat Hawk yaiku batu permata opaque biru peteng saka kuarza mikrokrystalline biru. Iku mineral sing owah dadi liyane ...
Read More
quartz gilalite

Kuarsa Gilalite

Quartz Gilalite quartz Gilalite asring diarani medusa kuarsa utawa quartz Paraiba amarga warna inpormasi lan uga ...
Read More
nambahake quartz

Kuwarter Enhydro

Kuwarter Enhydro artine lan sifat-sifat. Kuwarter Enhydro bisa digunakake ing perhiasan minangka loket utawa cincin. Isine ...
Read More
kuarsa gula

Kwarsa gula

Kuarsa gula Gula kenthel minangka batu permata kanthi tekstur permukaan alami kaya kristal gula sing apik dibentuk dening fénoména alam ...
Read More
quartz sintetik

Kuarza sintetik

Kuarza sintetik Ora kabeh jinis kwarsa alami dumadi. Amarga kristal alami asring kembar, kuarza sintetik diprodhuksi kanggo digunakake ...
Read More
krikil rutilasi

Kuarsa kasar

Kuarza kuarut Ritilasi yaiku macem-macem kwarsa sing ngemot cengkorone kaya jarum akutik. Iki digunakake kanggo permata. Iki ...
Read More
kuarsa minyak

Kuarsa petroleum

Kuarsa Petroleum Kuwarter Petroleum minangka transparan, kristal "jelas banyu". Praupane lancar lan sregep tanpa striasi sing diucapake, nggawe ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!