Tag

milky

milky kuarsa

Kuarsa susu

Kuarsa kuarsa Kuarsa kuarsa yaiku macem-macem kuarsa macrocrystalline. Wonten ing warna putih langka. A kelir pastel putih utawa ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!