Tag

Muscovite

muscovite

Muscovite

Muscovite Muscovite uga dikenal minangka mika umum, isinglass, utawa potash mika yaiku mineral phyllosilicate hydrated saka aluminium lan kalium. Wis ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!