Tag

Obsidian

Staridian wengi Starry

Staridian wengi Starry

Staridian wengi Starry night Starid, uga jenenge obsidian Firecracker utawa obsidian kembang. Kombinasi sing nggumunake obsidian ireng karo splashes ...
Read More
emas obsidian

Emas obsidian

Emas obsidian emas, uga diarani obsidian gedhine emas utawa obsidian gedhine yaiku watu ngemot pola gelembung bensin, sing isih ana ...
Read More
snowflake obsidian

Snowflake Obsidian

Obsidian Snowflake Obsidian yaiku kaca vulkanik sing digawé minangka batu igneus ekstrusif. Kanthi inklusi cristobalite diprodhuksi nalika felsic ...
Read More
obsidian

Obsidian

Obsidian Obsidian yaiku kaca vulkanik sing digawé minangka batuan beku extrusive. Diprodhuksi nalika lava felsic diekstraksi saka ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!