Tag

Opal

opal geni  

Opal geni

Makna opal geni. Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu utawa opal geni sing mentah disetel minangka anting-anting, cincin, kalung, gelang utawa liontin ....
Read More
pink opal  

Pink opal

Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu opal jambon minangka cincin, anting-anting, kalung, gelang utawa liontin. opal jambon asring disetel ing mawar ...
Read More
Cantera opal  

Cantera opal

Makna opal cantera meksiko sing didol. Pemotong permata mung ngethok cabochon rhyolite nganggo jendhela opal ...
Read More
Opal opal 

Opal opal

Batubara opal Koroit yaiku batu watu sing misuwur yaiku cincin watu, liontin, kalung, anting utawa gelang. Opal Boulder yaiku ...
Read More
opal dobel  

Opo doublet

Kanggo nggunakake batu permata, umume opal dipotong lan dipoles kanggo nggawe cabochon. Opal padhet nuduhake watu sing polesan sing kalebu ...
Read More
sintetik aurora opal  

Aurora opal sintetis

Opal Kristal sing Apik kanthi Pola Main-warna-Non-Dirarah. Opal aurora sintetis kasedhiya kanthi macem-macem warna kayata opal ireng kanthi oranye, ...
Read More
opal sintetis  

Opal sintetis

Opal saka kabeh jinis wis disintesis kanthi eksperimen lan komersial. Panemuan struktur bal sing opal larang opal nyebabake ...
Read More
Opal mripat kucing yaiku opal kanthi efek mripat kucing katon ing sisih ndhuwur watu nalika dipotong minangka bentuk cabochon  

Opal mripat kucing

Opal mripat kucing yaiku opal kanthi efek mripat kucing katon ing sisih ndhuwur watu nalika dipotong ...
Read More
Opal biru  

Opal biru

tags , ,
Opal biru Opal biru biasane diwadhahi biru nganti biru-ijo. Umume perhiasan nggambarake minangka warna Laut Karibia. Iki ...
Read More
Opal ijo saka Kamboja  

Opal, saka Mondulkiri, Cambodia

tags
Opal, saka Mondulkiri, Kamboja Opal minangka bentuk silikon sing ana hydrated (SiO2 · nH2O); konten banyu bisa uga antara 3 nganti 21% ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!