Tag

Opal

opal geni  

Opal geni

Opal geni Opal opal tegese. Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu utawa opal geni sing mentah dipasang minangka anting-anting, cincin, kalung, gelang ...
Read More
pink opal  

Pink opal

Opal jambon Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu opal jambon minangka cincin, anting-anting, kalung, gelang utawa liontin. Opal jambon asring disetel ...
Read More
Cantera opal  

Cantera opal

Cantera opal Cantera opal ditemokake ing Meksiko ing rock host rhyolite. Ora angel mbusak opal saka sajak ...
Read More
Opal opal 

Boulder Opal

tags ,
Opal Boulder Opal yaiku batu sing ngemot lapisan tipis lan patopal opal sing diubengi utawa dipasang ing alam ...
Read More
opal dobel  

Opo doublet

Opal doublet Kanggo nggunakake batu permata, paling opal dipotong lan polesan kanggo nggawe cabochon. Opal padhet nuduhake watu polish sing kalebu ...
Read More
sintetik aurora opal  

Aurora opal sintetis

Opalsal kristal Apik Sintetik Aurora kanthi Corak Non-Direksi Play-of-Warna oprasi aurora Sintetik kasedhiya ing macem-macem warna ireng ...
Read More
opal sintetis  

Opal sintetis

Opal sintetis Opal kabeh varietas wis disintesis sacara eksperimental lan komersial. Panemuan struktur bola sing kronologis opal larang ...
Read More
opal mripat kucing  

Opal mripat kucing

Opal mripat kucing Opal mripat kucing yaiku opal kanthi efek mripat kucing katon ing sisih ndhuwur watu nalika ...
Read More
Opal biru  

Opal biru

tags , ,
Opal biru Opal biru biasane diwadhahi biru nganti biru-ijo. Umume perhiasan nggambarake minangka warna Laut Karibia. Iki ...
Read More
Opal ijo saka Kamboja  

Opal, saka Mondulkiri, Cambodia

tags
Opal, saka Mondulkiri, Kamboja Opal minangka bentuk silikon sing ana hydrated (SiO2 · nH2O); konten banyu bisa uga antara 3 nganti 21% ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!