Tag

Pink

pink opal  

Pink opal

Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu opal jambon minangka cincin, anting-anting, kalung, gelang utawa liontin. opal jambon asring disetel ing mawar ...
Read More
Mookaite brecciated pink  

Mookaite brecciated pink

Mookaite brecciated pink digawe saka opaque mengkilap sing sheens kanthi wates tembus karo matrik sing apik. Matriks ditemokake ...
Read More
Makna watu kristal zirkon pink lan regane kanggo perhiasan  

Zirkon pink

Makna watu kristal zirkon jambon lan nilai kanggo perhiasan Jeneng kasebut durung mesthi asale. Bisa uga teka saka ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!