Tag

Rutilated

Kuarsa emas rutilasi kanthi hematite

Kuarsa emas rutilasi kanthi hematite

Kuarsa emas rutilisasi kanthi kuarza emas rutilasi kuartal kanthi hematite minangka permata langka. Rutile lan hematite ing kwarsa biasane ditemokake ...
Read More
rutilated danburite

Rutilated danburite

Danburite Rutilisasi danburit terbatas yaiku mineral silikat boron. Sintosilicate, kanthi formula kimia CaB2 (SiO4) 2. Nduwe Mohs ...
Read More
Lemon Quartz Rutilated

Lemon kuarsa rutilated

Lemon kuarsa rutilasi Kuarsa lémon nggadhahi werna gemerlapan kanthi sinar lumantar proses iradiasi sinar gamma. Diikuti dening perawatan panas sing entheng ....
Read More
Topaz sing rusak

Topaz sing rusak

Topaz Rutilasi Topaz sing dicelupake karo inklusi jarum kaya mineral Limonite. Rutile Topaz mirip banget karo kuarsa rutilated, ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!