Tag

Rutile

krikil rutilasi

Kuarsa kasar

Kuarza kuarut Ritilasi yaiku macem-macem kwarsa sing ngemot cengkorone kaya jarum akutik. Iki digunakake kanggo permata. Iki ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!