Tag

sintetik

quartz sintetik

Kuarza sintetik

Kuarza sintetik Ora kabeh jinis kwarsa alami dumadi. Amarga kristal alami asring kembar, kuarza sintetik diprodhuksi kanggo digunakake ...
Read More
morganite sintetik

Morganit sintetik

Teknologi Advanced morganite sintetik saiki bisa ngasilake morganite sintetik. Mesthi Jamrud nanging uga sawetara lengkap ...
Read More
aquamarine sintetik

Aquamarine sintetik

Teknologi Advanced aquamarine Advanced saiki bisa ngasilake aquamarine sintetik. Mesthi Jamrud nanging uga sawetara lengkap ...
Read More
sintetik abang sintetik

Berwarna abrit sintetik

Teknologi Advanced beryl Advanced modern bisa ngasilake macem-macem jinis beryl sintetik abang. Mesthi wae zamrud nanging uga ...
Read More
sintetik bicolor beryl

Bintik sintetik berwarna-warni

Teknologi canggih bicolor beryl Maju saiki bisa ngasilake macem-macem jinis sintetik bicolor beryl. Mesthi wae zamrud nanging uga ...
Read More
sintetik aurora opal

Aurora opal sintetis

Opalsal kristal Apik Sintetik Aurora kanthi Corak Non-Direksi Play-of-Warna oprasi aurora Sintetik kasedhiya ing macem-macem warna ireng ...
Read More
beracun biru neon sintetis

Berwarna biru neon sintetis

Teknologi modern neon sintetis modern bisa ngasilake macem-macem jinis beryl biru neon sintetik. Mesthi Jamrud nanging ...
Read More
hdsm chrysoberyl sintetis

Chrysoberyl sintetik - HDSM

Chrysoberyl sintetik Mineral krissoberyl mineral utawa permata minangka aluminate beryllium kanthi formula BeAl2O4. Jeneng krishsoberyl asale saka ...
Read More
hdsm alexandrite sintetik

Sintetis Alexandrite - Bagdasarov

Alexandrite alexandrite sintetik minangka salah sawijining watu sing paling nggumunake. Bentenane utama antarane alexandrite lan gemstones liyane ana ing ...
Read More
sintetik alexandrite czochralski

Sintetis Alexandrite - Czochralski

Sintetis Alexandrite Alexandrite minangka salah sawijining watu sing paling apik. Perbedaan utama antara alexandrite lan gemstones liyane dumunung ing unik ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!