Tag

star

moonstone lintang ireng 

Moonstone lintang ireng

Makna lan sifat moonstone lintang ireng. Moonstone lintang ireng minangka silikat aluminium silikat natrium kanthi formula kimia (Na, K) AlSi3O8 lan kalebu ...
Read More
Arti lan rega watu ruby ​​bintang alam lan safir, asring digunakake ing perhiasan minangka cincin, anting-anting, kalung lan liontin.  

Bintang ruby

tags ,
Arti lan rega watu ruby ​​bintang alam lan safira, lumrahe digunakake ing perhiasan minangka cincin, anting-anting, kalung lan liontin. Regane gumantung ...
Read More
bintang sapir  

Sapphirt bintang

Safir bintang minangka jinis safir corundum sing nuduhake fenomena kaya lintang sing dikenal kanthi asterisme. Corundum abang yaiku rubi. Lintang ...
Read More
ruby bintang sintetis  

Ruby Sintetis

Artine watu ruby ​​bintang sintetik. Ruby lintang minangka jinis ruby ​​sing nuduhake lintang kaya fénoména, sing diarani asterisme ....
Read More
nilam bintang sintetis  

Sapphire bintang sintetis

Safir bintang minangka jinis safir sing nuduhake lintang kaya fénoména, sing diarani asterisme. Nderek struktur kristal sing ndasari ....
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!